Mi volt az az “extrém”a kaja amit terhesség alatt nagyon meg kívántál?
Figyelt kérdés
Pl amit előtte sosem ettél meg?
Kiváncsi vagyok ki milyen dolgokat kívánt meg😊
2021. júl. 10. 12:41
11/24 anonim válasza:
Rántotthús tejföllel, gumicukor paradicsommal. Sok paradicsommal...
12/24 A kérdező kommentje:
Gumicukor paradicsommal😁 Az igen😁😁😁😁
2021. júl. 10. 14:39
14/24 anonim válasza:
Az utolsó hónapban minden nap megettem egy kiló narancsot. Sose szerettem, azóta sem.
15/24 anonim válasza:
Első terhesség elején: Pombear maci napi 2 zacskó. Szinte minden mástól hánytam. Azóta sem ettem. Most a másodiknál a Lidl-ben kapható dobozos vagdalthús (csak az jó) sok ecetes csípős paprikával. Eddig egyiket sem ettem meg... 🤪
16/24 anonim válasza:
Salata! Meg fogalmam sem volt a terhessegrol, de kb 1 hettel pozi teszt elott semmi masra nem birtam ranezni/megenni,mint egy kis paradicsomos-ubis-olivabogyos-kukoricas salata. Igazabol az olivabogyot utaltam mindigis. Ketpofara ettem. Meg is jegyezte parom,hogy tuti terhes vagyok,mert ugy eszem,mint akit 3 hete eheztettek. Illetve marmar fagyott,azaz inkabb jegkasaszeru narancsle! Minden nap 1 kilo marancs fogyott el,mert lefacsartam,es fagyasztva azt is csak ugy ittam,mint az allat. 🤣 (meg mielott meg lennek szolva,hogy pozi teszt elott nincsenek tunetek,annak elarulom,hogy hormonpeobelam miwtt gyakram volt,hogy kimaradt 1-1 honapot a mensim,azt hittem ez is egy ilyen honap lesz. Ekkorra mar kb 10 napja meg kellett volna,hogy jojjon.)
17/24 anonim válasza:
Utolso vagyok. Oriasi csoki-fan vagyok,de terhesseg alatt max 2 tabla ment le osszesen,nem igazan kivantam.
18/24 anonim válasza:
Nem extrém, de felettem a fagyasztóból az összes szilvát, meggyet és cseresznyét. Mindegyiket utálom, de nem kicsit. Most is tudnék enni. :D
19/24 anonim válasza:
Májkrémes-bigmac szószos melegszendvicset ettem egy hónapig minden reggel.
20/24 anonim válasza:
Nem tudom mennyire extrém, de én inkább az undorodód voltam, vagyok. Húsundor, durva húsundor 😬 megfogni, látni, érezni a szagát 😪
Viszont vagy 30kg savanyúkáposzta tuti bement, répával 🙄
Jaj meg tonic 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!