Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt az az “extrém”a kaja...

Mi volt az az “extrém”a kaja amit terhesség alatt nagyon meg kívántál?

Figyelt kérdés

Pl amit előtte sosem ettél meg?

Kiváncsi vagyok ki milyen dolgokat kívánt meg😊

2021. júl. 10. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Rántotthús tejföllel, gumicukor paradicsommal. Sok paradicsommal...
2021. júl. 10. 14:32
 12/24 A kérdező kommentje:
Gumicukor paradicsommal😁 Az igen😁😁😁😁
2021. júl. 10. 14:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nem volt egyszerű 😁
2021. júl. 10. 14:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hónapban minden nap megettem egy kiló narancsot. Sose szerettem, azóta sem.
2021. júl. 10. 15:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Első terhesség elején: Pombear maci napi 2 zacskó. Szinte minden mástól hánytam. Azóta sem ettem. Most a másodiknál a Lidl-ben kapható dobozos vagdalthús (csak az jó) sok ecetes csípős paprikával. Eddig egyiket sem ettem meg... 🤪
2021. júl. 10. 18:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Salata! Meg fogalmam sem volt a terhessegrol, de kb 1 hettel pozi teszt elott semmi masra nem birtam ranezni/megenni,mint egy kis paradicsomos-ubis-olivabogyos-kukoricas salata. Igazabol az olivabogyot utaltam mindigis. Ketpofara ettem. Meg is jegyezte parom,hogy tuti terhes vagyok,mert ugy eszem,mint akit 3 hete eheztettek. Illetve marmar fagyott,azaz inkabb jegkasaszeru narancsle! Minden nap 1 kilo marancs fogyott el,mert lefacsartam,es fagyasztva azt is csak ugy ittam,mint az allat. 🤣 (meg mielott meg lennek szolva,hogy pozi teszt elott nincsenek tunetek,annak elarulom,hogy hormonpeobelam miwtt gyakram volt,hogy kimaradt 1-1 honapot a mensim,azt hittem ez is egy ilyen honap lesz. Ekkorra mar kb 10 napja meg kellett volna,hogy jojjon.)
2021. júl. 10. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok. Oriasi csoki-fan vagyok,de terhesseg alatt max 2 tabla ment le osszesen,nem igazan kivantam.
2021. júl. 10. 18:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem extrém, de felettem a fagyasztóból az összes szilvát, meggyet és cseresznyét. Mindegyiket utálom, de nem kicsit. Most is tudnék enni. :D
2021. júl. 10. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Májkrémes-bigmac szószos melegszendvicset ettem egy hónapig minden reggel.
2021. júl. 10. 19:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire extrém, de én inkább az undorodód voltam, vagyok. Húsundor, durva húsundor 😬 megfogni, látni, érezni a szagát 😪

Viszont vagy 30kg savanyúkáposzta tuti bement, répával 🙄

Jaj meg tonic 😂

2021. júl. 10. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!