Mi volt az az “extrém”a kaja amit terhesség alatt nagyon meg kívántál?
Pl amit előtte sosem ettél meg?
Kiváncsi vagyok ki milyen dolgokat kívánt meg😊
A legvègen ettem a ,,szemetet" . A legolcsòbb gagyi csipszeket, csokit, darabos nasikat (csokis mogyorò, karamella stb) . A leggagyibb sajàt màrkàs vàltozatokat, kb. 2 hètig, pont szülès előtt. Alapos szorulasom lett tőlük.
Közèpidőben megittam egy nagy palack kòlàt. Annyira règen nem ittam, hogy nem emlèkeztem, hogy èlènkìt. Szambàzott a gyerek a pocakomban.
Elsőnél pisztácia 2 pofára, remgeteg foghagyma. Húsos tészta pizza, a végén a bő csokiban tocsogó kekesztekercs kettesével gyártottam. Amit amúgy utáltam és utálok mai napig.
Másodiknál kacsazsíros kenyér rengeteg paradicsommal. Ajvárt liter számra készítettem majd megint a csokiban tocsogó keksztekercs..
Harmadiknál. Semmi 🤷♀️
Igazából nem extrém, de 2 is volt
Világ életemben utáltam a sütőtököt, terhesen kétpofára ettem (azóta sem kell)
A kocsonya viszont azóta is favorit
Terhesség előtt rá sem bírtam nézni
Terhesség alatt és most utána is nagyon szeretem😆
Mondjuk a ketchupot is azóta eszem
De jókat mosolyogtam most 😁
Nálam most a füstölt lazac kovászos uborkával🤣 undorító🙈
Tojás. Tojás minden mennyiségben. Nem ettem gyakran tojást és most se eszek gyakran de terhesen kB minden nap azt ettem
Máig sem értem miért
Elsőnél a pálcikás csokoládé jégkrém, télen is, képes voltam sírva fakadni ha nem volt a boltban. Soha nem szerettem a csoki fagyit/tortát stb, sem a terhességem előtt sem azóta nem ettem.
Most amit kívánok a másodikkal az a sózott paradicsom, gyümölcsök, bármilyen sós (instant) leves és a vaj. Konkrétan olyan vastagon kenem a vajat a kenyérre, hogy az már nem vajas kenyér hanem kenyeres vaj 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!