Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Panoráma tesztre (vagy más...

Panoráma tesztre (vagy más típusra) hány hetesen mentetek? Megnéztétek előtte uh-n a babát, hogy minden oké-e vagy csak vaktában mentetek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
7: nem fogadják el, de a drágább tesztek árában van biztosítás, vagyis eseti amniocentézis (és genetikai tanácsadás) ami viszont már diagnosztikai értékű. Illetve rossz eredmény esetén állami intézményben is lehet csináltatni ingyenesen.
2021. júl. 9. 22:15
 12/17 A kérdező kommentje:

Tényeket (1 tényt) közöltél, ami alapvetően nem volt kérdés.

Tippelj, hogy mielőtt kifizetek 200 rugót, vajon megnéztem őket? Vajon megnéztem már akkor, amikor a lányomnál felmerült egy genetikai betegség már születése után? Vajon már azóta nem ismeretlen számomra a sok angol kifejezés, amit ezekre a betegségekre használnak (pl. angelman, prader-willi, stb)?

Vajon ha ki tudok védeni az előzmények miatt 3-at akár a 100-ból, megteszem?

Vajon van hozzá bármi közöd, hogy én mire költöm a pénzt?

Vajon sikerül itt valaha a gyakorin az, hogy a kérdésre célzott válasz érkezzen okoskodás helyett?

A kérdés mind költői, nem kell válaszolni...

2021. júl. 9. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Levetettem a vért 10.héten baba beteg volt 12 héten tudtam, hasbaszuri, mivel a hibásgént nézték, hogy ott van e, 4 nap és meg volt az eredmény. Kedden vették le, hétfőn meg is volt a műtét.

A fiamnál minden rendben volt, így nem kellet a hasba.

Mozaikos ugyan úgy a hasbaszurinál is lehet, ott is szúrhatnak pont oda ahol minden f sza

2021. júl. 10. 00:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nagyon sajnálom az első babát. :(

Köszönöm a választ, ez is megerősít abban, hogy hamar vetessem le.

2021. júl. 10. 07:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem úgy érdemes, hogyha a genetikai UH-n minden oké, akkor utána egyből Panorama (G1-ben pl Uh után csak átsétáltam egy másik szobába és le is vették a vért).

Mi így csináltuk most, mivel az első babánkról pont az első genetikain derült ki, hogy súlyos fejlődési rendellenessége van (=vérből nem tudták volna kimutatni, csak Uh-n látszik), nem volt mit tovább vizsgálni.

De az én orvosom már az elsőnél is ebben a sorrendben javasolta, pont emiatt,hogy feleslegesen (rossz ezt kimondani), ne dobjunk ki 200+ ezret.

Jó babavárást! :)

2021. júl. 10. 07:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Én prenán voltam 10 hetesen (mint később kiderült 9 hetesen) a Czeizelben. Előtte való nap elmentem ultrahangra, gondoltam ha már kifizetek ennyi pénzt, tudjam előtte biztosan, hogy él és virul a pici. Meg amúgy is halálra aggódtam magam az első trimeszterben...
2021. júl. 10. 10:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek!

A 10. héten elmegyek uh-ra és utána vérvételre egyből. Így vagyok én is nyugodt.

2021. júl. 10. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!