Megnéztétek h milyen csillagjegyben fog születni a gyerek? Kellene adni az ilyesmire?
Újabb mende-mondák...én is skorpió vagyok, de anyukámnak nem lehetett oka a panaszra szerintem:) Vagy lehet azért mert szűz az aszcendensem?:):):)
Mindenkinek szíve joga eldönteni miben hisz.
A csillagképekben hinni hülyeség, mert a csikkagképek nem léteznek, csak a Földröl lehet öket együtt látni. A különféle égitestek a Földtöl különféle távolságban vannak, egymáshoz képest több ezerszeres a távolságuk. Ez olyan, mintha valaki egy vetitövászonra vetit különbözö tárgyakat, az egyik 4 cm-re van, a másik 20, a harmadik meg 50-re. A vásznon mindegyiket egymás mellet lehet látni, de aki oldaltól nézi öket, az egész mást lát.
Ebböl látható, hogy a csillagképek nem léteznek, és éppen ezért nem is lehet hatásuk semmire.
Én is megnézem mindig és eddig egyikkel sem voltam megelégedve :)
De nem veszem túl komolyan és nem határozza meg a kapcsolatomat a gyerekeimmel. Egyébként két kos lányom van és egy skorpió fiam.
A családomban vannak skorpiók és bár tőlem távol áll a személyiségük (mérleg vagyok), nagyon szeretem és tisztelem őket, mert nagylelkűek, odaadók és kitartók.
Az előttem asztrológiáról elmélkedő kedvéért csak annyit fűznék hozzá, hogy a csillagjegyek nevei ne tévesszék meg. Nem a csillagképek, hanem bizonyos bolygók befolyását feltételezi az aszrológia. Méghozzá azon az alapon, hogy a hold ár-apályt képes okozni a Földön, tehát mozgatja a vizeket. Az embereket pedik túlnyomó részt víz alkottja, így a bolygók is hatással lehetnek az életünkre.
Gratulálok a skorpió fiúkhoz, ha olyanok lesznek mint az enyém, akkor nincs miért aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!