Terhesség alatt lehet szedni semicillin kapszulát?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, ás mandulagyulladásra semicillin kapszulát írt ki az orvos? Nem árt ez a babának? Szedett már közületek valaki terhesség alatt?2010. aug. 27. 08:11
1/5 anonim válasza:
valószinűleg azért irta fel mert lehet szedni!! Ha nem lehetne szedni nem irná fel, ennyire bizzatok már az orvosaitokban vagy váltsatok akkor.
2/5 anonim válasza:
Igen,lehet szedni,nekem fülgyulladásra írta fel,megkérdeztem a nőgyógyászt is,ő is engedélyezte.
39 hetes kismama
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én falun lakok, ez az egyetlen orvos, nincs lehetőség váltásra!
2010. aug. 27. 08:25
4/5 anonim válasza:
Igen,lehet szedni,nekem is Semicillint írtak fel Candida miatt.Ja,és minden orvos másképpen vélekedik a gyógyszerszedésről,miért ne tehetnéd fel itt ezt a kérdést?Mindenhol vannak nagyokosok,akik lehurrognak:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Hogy kellett szednetek?
2010. aug. 27. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!