Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatosan viszket a hasam,...

Iszonyatosan viszket a hasam, sajnos oldalt már sebesre vakartam, arra neogranormont használok. Mit tegyek ellene? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A terhességem legelejétől használok oliva olajata bőrömre mégis kb 3 napja rettenetesen viszket. Ki milyen praktikát használ ellene?
2008. dec. 8. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet hormonprobléma is,egy barátnőmnek az volt és kapott rá gyógyszert a dokitól (ha az, akkor semmi más nem mulasztja el sajnos)
2008. dec. 8. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!
2008. dec. 8. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek váltak be:az elején Nivea vagy Garnier száraz bőrre,a terh végén pedig a búzacsíraolaj.
2008. dec. 8. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindentől viszketett a bőröm,(Níveától,...)kivéve a rosszmanban kapható terhességi csíkok elleni oljtól nem.Próbáld ki, nem is drága kb.600 ft.
2008. dec. 8. 20:19
 5/7 pinky1981 ***** válasza:
100%
Szerintem B-vitamin hiányod van.Beszéljél az orvosoddal, hogy írjon fel neked. 34 hetes kismama
2008. dec. 9. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ezt a neten találtam neked:

"31. hét

Ne hagyja ki az ellenőrzést!

A viszketős bőrirritáció sok nő számára kisebb problémának számít, de a komolyabb viszketés általában a terhesség harmadik trimeszterében léphet fel, és potenciálisan káros lehet a bébire. Ha úgy gondolja, hogy elviselhetetlenné vált a bőrviszketése, forduljon azonnal orvoshoz."

szerintem is fordulj az orvosodhoz!

jobbulást!

2008. dec. 9. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat!

35 hetes kismami

2008. dec. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!