Iszonyatosan viszket a hasam, sajnos oldalt már sebesre vakartam, arra neogranormont használok. Mit tegyek ellene? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A terhességem legelejétől használok oliva olajata bőrömre mégis kb 3 napja rettenetesen viszket. Ki milyen praktikát használ ellene?2008. dec. 8. 18:59
1/7 anonim válasza:
lehet hormonprobléma is,egy barátnőmnek az volt és kapott rá gyógyszert a dokitól (ha az, akkor semmi más nem mulasztja el sajnos)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!
2008. dec. 8. 19:10
3/7 anonim válasza:
Nekem ezek váltak be:az elején Nivea vagy Garnier száraz bőrre,a terh végén pedig a búzacsíraolaj.
4/7 anonim válasza:
Nekem mindentől viszketett a bőröm,(Níveától,...)kivéve a rosszmanban kapható terhességi csíkok elleni oljtól nem.Próbáld ki, nem is drága kb.600 ft.
5/7 pinky1981 válasza:
Szerintem B-vitamin hiányod van.Beszéljél az orvosoddal, hogy írjon fel neked. 34 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
szia!
ezt a neten találtam neked:
"31. hét
Ne hagyja ki az ellenőrzést!
A viszketős bőrirritáció sok nő számára kisebb problémának számít, de a komolyabb viszketés általában a terhesség harmadik trimeszterében léphet fel, és potenciálisan káros lehet a bébire. Ha úgy gondolja, hogy elviselhetetlenné vált a bőrviszketése, forduljon azonnal orvoshoz."
szerintem is fordulj az orvosodhoz!
jobbulást!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
35 hetes kismami
2008. dec. 9. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!