Pelenkakiütésre jó krém? Használtunk már neonatolumot, neogranormont, infactumot, valami boraxos gyógyszertárit és Dr. Gyurkó féle kevert csodát. Egyik sem segitett. Egyéb tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 20:41
4/9 anonim válasza:
Szerintem is sudocrem vagy esetleg még a bepanthen.
5/9 anonim válasza:
A mi gyerekorvosunk szerint nem a krém számít. Minden pelenkacserénél tiszta vízzel le kell mosni a babát, mert egyébként mindig marad ott gyulladást keltő anyag.
Én nem mostam le, csak alaposabban töröltem nedves törlőkendővel és valahogy túl lettünk rajta. Neogranormont is használtam.
6/9 anonim válasza:
Minden alkalommal vízzel tisztára letörölni, és a száraz bőrre kenni vékonyan a sudocremet. Ezen kívül sokat szellőztetni a bőrét, ez mindennél fontosabb!!!
8/9 anonim válasza:
Sudocrem és Neogranormon kenőcs. A gyógyszertári kenőcs nekünk nem ért semmit...
9/9 anonim válasza:
Bepanthen talán. De nálunk kiderült, fogzás miatt volt piros a popó. Elmúlt de újra kijött, akármivel is kentük, amíg ki nem jött a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!