Betadine krém csípheti babám nunját?
Belül kell kislányomnak bekenni.22 hónapos.
Tegnap kezdtük el a kezelést, de utána annyira sír, hogy már engem is a sírógörcs kerülget.(Eddig kétszer úsztuk meg a sírást.)Kétféle krémmel kell összekevernem, de a másik kettő szerintem nem okoz gondot.
Előfordul, hogy ez csíp?
Szia!Nos én használtam betadine kúpot és hááát hogy őszinte legyek igen kicsit csíp nem vészes de hát azért egy 22 hósnak biztos kellemetlen :"-((
Sok sikert és gyógyuljon meg hamar :-)
2 éves kisfiú anyukája
Köszi!Akkor az a bibi.Majd kevesebbet kenek neki belőle.
Nekem is jól jönne másodiknak egy fiú:D Hátha vele nem kell ilyen tortúrát csinálni.
21:16-os vagyok
Nos igen minket elkerültek az ilyen dolgok....eddig :-) Sajnos csak a saját tapasztalatomat mondtam el felesleges kenegetnie a párodnak biztosan állítom hogy az csíp!És nem rosszból írtam de sajnos tapasztaltam :-((( Meg hát nem is biztos hogy a párod ugyanazt érezné mivel nekem kúpot kellett mélyre hát mit ne szóljak tényleg kellemetlen.....de szépen gyógyít mondd el a picidnek hogy így gyógyul :-)
Jó éjszakát4
Ma reggel nem volt sírás.Kevesebbet kentem neki.
Köszi!
21:16 vagyok
Na mi újság azóta??Csípi még neki??? (szerintem már nem :-D )
Hm.Kipirosodott jól neki:(Eddig nem volt ilyen.Most kamillával mosogatom, és kamillás ülőfürdőt csinálok neki.A doki nem veszi fel a telefont.
Nem tudom mi vinné le a gyulladást.Lehet, hogy bekenem neki Bepanthennel.Valaki a Perubalzsamos krémet ajánlotta, de nem tudom, hogy azt belülre lehet-e kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!