AIDS tesztet miért nem csinálnak terheseknél?
Szia!
Nekem is automatikusan elvégezték a tesztet. Az első vizsgálatkor, a 8. hétben nézték meg: terhesség megállapítása vérből (HCG szint), teljes vérkép, hepatitis, toxoplazmózis és HIV
Nem kell pattogni kedves utolsó!
Nem rosszindulatból írtam, de nem hiszem, hogy ahogy ez az ország áll, erre lenne pénz! Ez eléggé sajnálni való! Nekem sem nézték, csak amikor az anyatejgyűjtőbe kellett. De gondoltam, hogy nem vagyok az, mivel csak a férjemmel vagyok jó ideje együtt, mindketten tudjuk egymás előéletét, és soha nem szúrtam magam tűvel, hogy elkaphassam. Na ezért nem gondolom, hogy kötelezőnek kéne lennie. Ez az ÉN véleményem!
Első vérvizsgálatnál rögtön hiv, hepatitis, szifilisz, toxoplazmoza, félidőben ujabb toxoplazmoza, utolsó, szülés előtti vérvizsgálat:hiv, szifilisz, hepatitis.
Szlovákiában szülök, egy kisvárosban.
Sziasztok!
Fr.o.ban, 3 havonta HIVet es Rubeolat neznek, havonta toxot(mert nem vagyok immunins), viszont a terhelčses cukor nem kötelezö! Mčg jo hogy kivancsi a dokim!
20:37
21:39 válaszolók!
A 35 hetes kismama vagyok,na ugye?Nektek is megnézték és nekem is.Ráadásul a legelső terhességem 1999-ben volt!!Már akkor is automatikusan az első vérvételkor nézték.Most 2010 van és ugyan így automatikusan csinálták.
Nem tudom a többieknek hogyhogy nem nézték????
Sima sztk-ba járok!Sima laborba.Tehát nem magánorvos csinálta hanem sima sztk-s terhesgondozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!