Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AIDS tesztet miért nem csináln...

AIDS tesztet miért nem csinálnak terheseknél?

Figyelt kérdés
Mindenféle vérvizsgálat van, akkor ezt miért nem végzik el? Hiszen ma már egy átlag nő életében is sok férfi megfordul és nem mindig védekeznek...
2010. aug. 26. 18:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is automatikusan elvégezték a tesztet. Az első vizsgálatkor, a 8. hétben nézték meg: terhesség megállapítása vérből (HCG szint), teljes vérkép, hepatitis, toxoplazmózis és HIV

2010. aug. 26. 20:37
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem elég drága mulatság lenne minden kismamának megnézni!
2010. aug. 26. 20:52
 13/27 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, aztán ha esetleg a gyerek is HIV pozitív lesz az anyatejtől, stb.-től, az nem lesz drága...
2010. aug. 26. 20:54
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell pattogni kedves utolsó!

Nem rosszindulatból írtam, de nem hiszem, hogy ahogy ez az ország áll, erre lenne pénz! Ez eléggé sajnálni való! Nekem sem nézték, csak amikor az anyatejgyűjtőbe kellett. De gondoltam, hogy nem vagyok az, mivel csak a férjemmel vagyok jó ideje együtt, mindketten tudjuk egymás előéletét, és soha nem szúrtam magam tűvel, hogy elkaphassam. Na ezért nem gondolom, hogy kötelezőnek kéne lennie. Ez az ÉN véleményem!

2010. aug. 26. 20:58
 15/27 anonim ***** válasza:
36%
korhazi dolgozo vagyok!! mindenkinek nezik, mert kotelezo csak nem mindenkivel kozlik az eredmenyt. ennyit az orvosvalasztasrol!!
2010. aug. 26. 21:25
 16/27 anonim ***** válasza:

Első vérvizsgálatnál rögtön hiv, hepatitis, szifilisz, toxoplazmoza, félidőben ujabb toxoplazmoza, utolsó, szülés előtti vérvizsgálat:hiv, szifilisz, hepatitis.

Szlovákiában szülök, egy kisvárosban.

2010. aug. 26. 21:39
 17/27 Nikcsi ***** válasza:
Angliaban kb. ugyanaz mint az elottem valaszolo szlovakiai kismamanal.
2010. aug. 26. 23:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Toxoplasmát sem néznek automatikusan. Nekem külön kellett kérnem többször is.
2010. aug. 26. 23:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Fr.o.ban, 3 havonta HIVet es Rubeolat neznek, havonta toxot(mert nem vagyok immunins), viszont a terhelčses cukor nem kötelezö! Mčg jo hogy kivancsi a dokim!

2010. aug. 27. 06:54
 20/27 anonim ***** válasza:

20:37

21:39 válaszolók!

A 35 hetes kismama vagyok,na ugye?Nektek is megnézték és nekem is.Ráadásul a legelső terhességem 1999-ben volt!!Már akkor is automatikusan az első vérvételkor nézték.Most 2010 van és ugyan így automatikusan csinálták.

Nem tudom a többieknek hogyhogy nem nézték????

Sima sztk-ba járok!Sima laborba.Tehát nem magánorvos csinálta hanem sima sztk-s terhesgondozó.

2010. aug. 27. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!