Magzattal való kommunikáció - lehetséges vagy hülyeségnek tartjátok?
Nagyon nehéz időszakon vagyok túl. 34 hetes kismama vagyok, és igazából a terhességem 12. hetétől nagyon súlyos stressznek voltam kitéve. Nem szeretném bővebben részletezni, elég csúnya dolgok derültek ki a családban, sokat csalódtam a saját anyámban is. Rengeteget sírtam és nagyon sokszor voltam feszült. A dolgok most kezdtek el helyreállni. Most érzem először, hogy nyugodtabb vagyok. A vizsgálatok azt mutatták, hogy minden rendben van a babával, én mégis azt érzem, hogy valamit tennék azért, hogy ennek az időszaknak az esetleges negatív következményeid kiküszöböljem.
Hisztek abban, hogy a magzattal lehet kommunikálni? Nagyon szívesen elmondanám neki, miközben rá koncentrálok, hogy ez egy ilyen nehéz időszak volt, ehhez neki semmi köze, és hogy mindezek ellenére várjuk őt, és a legnagyobb szeretetbe fog megérkezni. Szerintetek hülyeség? Esetleg megkérni arra a babát, hogy bármi rossz érzést tapasztalt amíg a hasamban volt, azt "felejtse el"?
Megköszönném, ha írnátok tapasztalatokat az anya-magzat gondolat- és érzelemcserének e formájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!