Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs fia, ő nem is...

Akinek nincs fia, ő nem is számít?

Figyelt kérdés

A héten elmentem játszótérre a barátnőmmel és a kisfiával. Én 6 hónapos terhes vagyok jelenleg, első baba kislány.

Volt a játszón még 2 másik anyuka a fiaikkal. Amíg a gyerekek játszottak, ők elkezdtek arról beszélgetni, hogy mennyire jó nekik, hogy fiaik vannak, mert a lánygyerekek nem érnek semmit. Meg milyen jó, főleg úgy, hogy elsőként fiú, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Hozzáteszem ők nem tudták, hogy nekem lányom lesz.

Ott ültem, a sírás kerülgetett, barátnőm mondta hagyjam az idiótákat a francba, de nagyon a lelkemre vettem.

Eszembe jutott a nagybácsim "poénos" beszólása is, amikor elmondtuk, hogy kislány lesz, ő röhögve ennyit kérdezett: és megtartjátok?

Tényleg ennyire gáz lányos anyukának lenni és tényleg még mindig ez számít, hogy ha nem szülsz fiút, akkor senki vagy?

2021. jún. 27. 10:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanmár, csak azért mondták ezt, mert nekik fiaik vannak. Ha lányaik lennének, pont az ellenkezőjèt mondanák. Mellesleg eléggé bunkók lehetnek, ha pont egy terhes nő előtt beszélik ezt meg, mikor azt sem tudják hogy neki kisfia vagy kislánya lesz..

Én is babát várok, 36 hetes vagyok, kisfiú lesz. Ugyanígy örültünk volna kislánynak is, teljesen mindegy volt nekünk. A férjemnek is. Lehet közhely, de tudod mi a lényeg: hogy egészséges legyen. Hülyékkel pedig ne foglalkozz, élvezd a várandósságot!

2021. jún. 27. 10:49
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Régi, elavult berögződés. Amikor még a többség a földeken, meg állatokkal dolgozott, kellett az erős kéz a háznál (persze a nők akkor is mostak, mosogattak, takarítottak, varrtak, stb.,de az a futottak még kategória, hiába enélkül a kosz ette volna meg a férfiakat, meg felkopott volna az álluk), és a fiúk vitték tovább a családi nevet. Vannak, akik leragadtak a múlt századok gondolkodásában, illetve ez mutatja az EQ-jukat.
2021. jún. 27. 10:56
 13/34 anonim ***** válasza:
92%
Dehogyis. Fiús anya vagyok. Körülöttem szinte mindenkinek lánya van. Most a barátnőm második babaja fiú lesz, de amúgy mindenki lány körülöttünk. Bizton mondom, a fiúk is ugyanolyan budoset szarnak. Tokre mindegy.
2021. jún. 27. 11:00
 14/34 anonim ***** válasza:
26%

😂 A nők többsége lányt akar. Ők csak nyugtatják ezzel magukat, h fiaik vannak és ez milyen jó. Titikban lányra vágytak és most csalódottak. Így kompenzálnak azzal h lenézően beszélnek erről.

Az első gyerekem lány. Sokáig úgy volt h az egyetlen gyerek is marad. Soha nem éreztem se többnek se kevesebbnek magam emiatt.

Azóta született egy vegyes ikerpárom. Semmivel nem érzem többnek a fiamat, mint a lányaimat.

2021. jún. 27. 11:01
 15/34 anonim ***** válasza:
73%
Jelenleg 11 hetes vagyok. Jövő héten genetikai uh. Nem érdekel, hogy fiú lesz vagy lány, szőke vagy barna, kék szemű vagy barna. Csak azt szeretném, hogy velünk maradjon és ne veszítsem el, mint 2 babánkat. Szülessen meg egészségesen. Semmi más nem számít!
2021. jún. 27. 11:04
 16/34 anonim ***** válasza:
84%
14 márpedig en fiut akartam. Titokban sem lányt. 🤷🏼‍♀️
2021. jún. 27. 11:09
 17/34 anonim ***** válasza:
38%
Jaja, csak fiú kell. Végülis csapát évtized és kihal az emberiség így, de kit érdekel?
2021. jún. 27. 11:44
 18/34 anonim ***** válasza:
73%

Ez kB a középkorban számított. Manapság is van akik így gondolkoznak. Egyik rokonom szerint is a fiú gyerek a gyerek a lány meg csak lány. Na neki van 3 lány és 1 fiú unokája(a fiú a legkisebb), de ők képesek lettek volna elhajtani az asszonyt, ha nem szül fiút.

Egyébként meg a mai világban már nem számít, hogy fiú vagy lány gyereket szül valaki. Idióták mindig voltak és lesznek is. A játszótéren meg mindig megy az ősanyák közötti cicaharc. Még nincs gyerekem, de már előre félek, hogy mi lesz ha játszótérre kell menni 🙈

2021. jún. 27. 11:48
 19/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem mind1? Miert foglalkozol velük/veszed ezt egyátalán fel? A te gyereked lesz nem az övék mondjanak akármit. Nem az számít hogy fiú vagy lány, hanem az hogy szeressetek. Ilyen marhaságokon kár is elgondolkodni, fel se kell venni. Mondjanak amit akarnak.
2021. jún. 27. 11:59
 20/34 anonim ***** válasza:
20%

" A nők többsége lányt akar."

Értelmező olvasás megy?

Nem azt írtam h minden nő!!!!

De még mindig szinte biztos vagyok abvan hogy az aki így lekicsinyli a lányokat, elégetetlen és irigy arra h neki nem kuslány lett

2021. jún. 27. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!