Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek nincs fia, ő nem is...

Akinek nincs fia, ő nem is számít?

Figyelt kérdés

A héten elmentem játszótérre a barátnőmmel és a kisfiával. Én 6 hónapos terhes vagyok jelenleg, első baba kislány.

Volt a játszón még 2 másik anyuka a fiaikkal. Amíg a gyerekek játszottak, ők elkezdtek arról beszélgetni, hogy mennyire jó nekik, hogy fiaik vannak, mert a lánygyerekek nem érnek semmit. Meg milyen jó, főleg úgy, hogy elsőként fiú, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Hozzáteszem ők nem tudták, hogy nekem lányom lesz.

Ott ültem, a sírás kerülgetett, barátnőm mondta hagyjam az idiótákat a francba, de nagyon a lelkemre vettem.

Eszembe jutott a nagybácsim "poénos" beszólása is, amikor elmondtuk, hogy kislány lesz, ő röhögve ennyit kérdezett: és megtartjátok?

Tényleg ennyire gáz lányos anyukának lenni és tényleg még mindig ez számít, hogy ha nem szülsz fiút, akkor senki vagy?

2021. jún. 27. 10:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
De undorító dögök lehetnek azok a "nők". Az ilyeneket addig kéne ütni, amíg mozognak.
2021. jún. 27. 10:20
 2/34 anonim ***** válasza:
92%

Mások meg sorra szülnek abban a reményben, hogy hátha végre lány lesz...

Nem kell senkire hallgatni

2021. jún. 27. 10:23
 3/34 anonim ***** válasza:
72%
Sokan így gondolják, nyilván a legprimitívebb, tanulatlan, legalja réteg. Miért számít az ő véleményük? Te is közéjük tartozol? Gyanús, ha ennyire komolyan veszed.
2021. jún. 27. 10:37
 4/34 anonim ***** válasza:
91%

Jaj hagyjuk már, ezt is csak azért mondták, mert ott mindnek fia van. Ha ennyire elégedettek lennének, nem bizonygatnák ennyire a külvilágnak hogy azok..

Ha lányaik lettek volna, akkor azt a dumát nyomták voltna hogy de jó, velük lehet csajos dolgokat csinálni, egy fiúval mit kezdtek volna, meg azért mégiscsak jobban szerettek volna kislányt, mert azért vele amolyan barátnői kapcsolatuk van/lesz és ezt egy fiúval ugye nem lehet stb. Mindig úgy adják elő hogy azt szerették volna pont, ami összejött. Mintha bárki is "tehetne róla" milyen nemű gyerek fogan meg éppen. És mintha ez bármit számítana.

Béna sz@r játszóteres bezzeganyák, nehogy emiatt egy pillanatig rosszul érezd már magad. A barátnőd meg jófej és normális.

2021. jún. 27. 10:37
 5/34 anonim ***** válasza:
77%
Ez hülyeség! Nem mindenki akar fiút, köztük mi sem. Van már egy lányunk, lassan aktuális lesz egy újabb terhesség és most is lányt szeretnénk jobban.
2021. jún. 27. 10:40
 6/34 anonim ***** válasza:
95%

Te nőként értéktelennek tartod magad? Ugye nem? Anyád meg apád ezek szerint nem "senkik", "csak" mert lány lettél, ugye?

Legyen már benned egy kis önbecsülés és engedd el a füled mellett a m*rhaságokat.

Kisgyerekes anyukaként úgyis mindenki mindent jobban fog tudni nálad a saját gyerekedről. Jobb, ha minél hamarabb megtanulod ezt kezelni.

2021. jún. 27. 10:45
 7/34 anonim ***** válasza:
83%

Eleve a férfin múlik, hogy milyem nemű lesz a gyerek.

Amúgy meg remélem róluk is így beszéltek, amikor megszülettek, bár ők tényleg selejtesek...

Ma már teljesen okafogyott h a fiú gyerek jobb, ma már sok nő többet keres, mint a férfiak. Nem kell hozományt adni házassághoz stb.

Buta, rosszindulatú népség..

(Nekem minden vágyam egy kislány)

2021. jún. 27. 10:45
 8/34 anonim ***** válasza:
81%

A nagybácsidról meg annyit, hogy az ő korukba még a fiú volt a gyerek. Ez már nem így van, ha belegebed sem.:)

Én ikreket vártam, és mikor kb 10 hetes voltam, elmentünk ebédelni a szűk családdal. Majd ott apósom közli, hogy azért az egyik legalább fiú legyen☝ Mondtam neki hogy rendben, szólok majd nekik, hogy valaki növesszen pöcsöt✌

2021. jún. 27. 10:46
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
Nekem kisfiam van, 4 hónapos, de nagyon várom már, hogy valaki ilyen jellegű megjegyzést tegyen, minthogy de jó, hogy gyerek és nem lány, vagy amiket te is írtál. Az biztos, hogy az illetőnek egy életre a szájában marad az íze a megjegyzéstől. Szomorú, hogy nők így nyilatkoznak, merthogy valami vén sz@ros ilyet mond, arra azt mondom, hogy hát igen, ő így nőtt fel, az még az a kor volt, amikor apjuk mondta meg, merre vagyunk arccal előre. De hogy a 21. században egy nő? Ilyenkor az jut eszembe, hogy valszeg ők tényleg annyit is érnek.
2021. jún. 27. 10:46
 10/34 anonim ***** válasza:
47%
Nálad is vannak bajok a fejben kérdező...
2021. jún. 27. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!