Van-e köztetek olyan személy, aki covid oltás után fogant gyermekét elveszítette?
Figyelt kérdés
Mrns oltás után fogant pár napon belül. Az oltást nem én adattam be.
Elvileg nincs hatással és várni sem kell,de gyanítom hogy hatással volt rá, hogy elment:(
32/L
2021. jún. 19. 11:22
11/13 anonim válasza:
Oltás nélkül is elmehet, sajnos. Tehát csak akkor számítana, ha statiszztikailag ez több, mint az oltatlanoknál, vagy a pár évvel ezelőtti átlagnál.
12/13 anonim válasza:
Sajnos oltás után kettő héttel fogant babát veszítettünk el mi is a 10. héten. De a kettő között nincs összefüggés szerintem. Minden 4. vagy 5. terhesség sajnos megszakad az első trimeszterben, esetünkben is szinte biztos, hogy genetikai okok voltak a babánál, ami miatt eddig volt csak képes fejlődni szegény.
Nem bántam meg a védőoltás felvételét, egy esetleges terhességnek semmiképp sem életbiztosítás nekivágni immunizálás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!