Veszélyeztetett terhesként nyaralás?
Én nem az egészségügyi részére gondolok, hiszen az mindenkinek egyéni. Sokkal jobban érdekelne az a része, hogy ha volt valaki ilyen helyzetben, akkor azt hogy oldotta meg a munkáltatónál? Nem derült ki? Vagy ez nem probléma?
Mi most készülünk Horváto.ba, 17 hetes leszek, kb 7 hete vagyok táppénzen. Erre mesélte egy ismerősöm, hogy ő tud olyanról, akit emiatt elővettek, a munkáltató beperelte az orvost, hogy akkor miért vette táppénzre. Igazából az én fönökömet ez pont hidegen hagyja, ő is javasolta a táppénzt (általános iskolában dolgozom), csak kíváncsi vagyok, hogy ilyen tényleg előfordulhat? Vagy csak ment a riogatás, hogy csesszem meg, amiért elutazok? :D
Simán lehet táppénz felülvizsgálatot indítani, hogy te utazgatsz. Nem feltétlenül a munkáltatódnak kell, elég ha a szomszéd Juli néninek nem tetszik a dolog. Tesz egy bejelentést, amit kötelesek kivizsgálni. Ha nem vagy otthon szépen elővesznek téged is meg az orvost is.
Ez a hivatalos része. Valószínűleg amúgy senkit nem fog érdekelni, hogy merre vagy.
Na igen, ez egy olyan kérdés, hogy mi a fontosabb, a nyaralás, vagy hogy legyél biztosított szuléskor.
Arról nem beszélve, ha valami történik veled vagy a babával, hogy magyarázod meg?
Én a helyedben max belföldön gondolkoznak, de az is necces, és a facebookot ne hány tele vele.
Amugy nekem olyan ismerősöm volt, akit a karácsonyi vásárban andalgásért vették elő, szóval tényleg elég egy rosszmájú.
Ha ki vagy írva veszélyeztetett terhesként táppénzre, akkor veszélyeztetett terhes vagy.
Ha baj van vagy valaki felnyom, nem lesz jó magyarazat az, hogy amúgy minden ok.... se neked, se az orvosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!