Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen buszos nyaralás?

8 hetes terhesen buszos nyaralás?

Figyelt kérdés
1400 km-re, Korfura mennénk (kb. 28-30 órás út).
2019. jún. 28. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem vagy rosszul, akkor nincs ezzel semmi gond. Mi tavaly autóval mentünk 12 hetes terhes voltam. Én nagyon sokat hánytam,de autóval jobb volt,mert akkor álltunk meg, amikor akartunk. Szóval én mennék,ha nagy rosszullétek nincsenek. Utasbiztosítást nem árt kötni,ha bármilyen orvosi ellátásra szorulnál véletlenül.
2019. jún. 28. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Ha birja azallapotod, hajra! :)

En nyolc hetesen csak aludni alartam :))

2019. jún. 28. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ, hogy vagy.

Én nem mennék, állandóan hánytam, rosszul voltam. És féltem is, hogy mi lesz a kritikus első időszakban, megmarad-e a baba.

Kétszer voltam buszos úton, abból az egyik volt ilyen hosszú. Nem voltam terhes akkor, de úgy is iszonyat fárasztó és kényelmetlen volt.

Én inkább itthon nyaralnék, annyi szép hely van itthon is.

2019. jún. 28. 11:11
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Első terhességem alatt simán ment volna, 7-9 hetesen Finnországban voltam. Vonatoztunk rengeteget, bár az azért kényelmesebb, mint a busz szerintem. A másodiknál nem ment volna, az első perctől szülésig szörnyen rosszul voltam
2019. jún. 28. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 11 hetes, nem mennék. Ha rám jön a rosszullét egész nap csak otthon pihennék a hűs, sötét szobában. Nagy nyárimádó vagyok, de nekem most a nap sem esik jól, a hőségről nem is beszélve. Sétálni sem tudok annyit, mint korábban egy-egy út alkalmával (12 km),és az ételekben is válogatós vagyok. Szerencsére már korábban kiutaztam magam, így nem fáj, hogy idén nem megyünk nyaralni. De te érzed, te tudod. Nem minden a pénz.
2019. jún. 28. 12:04
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem terhesen se mennék ilyen hosszú útra busszal....
2019. jún. 28. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

Repülő kb olcsóbb.. Mi a jó a buszban?

Nem terhesen voltam Prágában busszal, 7 óra, már azt nem bírtam.

16 hetes terhesen viszont repültem, ott nem volt gond.

2019. jún. 28. 12:59
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Simán, én is voltam. Jó nyaralást!!!
2019. jún. 28. 14:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2019. jún. 28. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem terhesen sem mennék, felesleges tortúra. Repülő úton voltam kétszer is az első 12 hétben már hozzá kell tennem hogy nem sok örömömet leltem benne,mert állandóan hánytam.
2019. jún. 29. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!