Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen buszos nyaralás?

8 hetes terhesen buszos nyaralás?

Figyelt kérdés
1400 km-re, Korfura mennénk (kb. 28-30 órás út).
2019. jún. 28. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Én is most fogok indulni 9 hetesen, hasonló hosszú útra, szinten Görögországba:) . Én is be vagyok kicsit reccsenve, főleg hogy 3-4 óránként állunk meg pisilni, de a hajó úttól még jobban félek. Nem tudom merjek-e menni hajós fakultatívra :S
2019. jún. 30. 12:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért nem repültök? Ott vagytok pár óra alatt, olcsóbb is. Én terhesen állandóan pisilni jártam an még hánytam is. Teljesen legyengitette volna a szervezetemet egy ekkora stressz, hogy se wc se normális fekvő hely csak zötyögés 36 órán keresztül
2019. júl. 1. 09:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Mivel ez egy, már hónapokkal előre lefoglalt nyaralás, ezért nincs lehetőség változtatni. Vagy elmegyünk, vagy bukta a már befizetett összeg. (az útlemondás-biztosítás még opció lehet, ha a doki ad igazolást)

Arra pedig, hogy miért nem repülünk: amikor az ember a családjával (értsd szülővel, testvérekkel, azok gyerekeivel) szeretne nyaralni menni, úgy néha alkalmazkodni kell... csak úgy tudunk elmenni együtt, ha busszal megyünk (és hogy itt mit akarok mondani, azt valaki vagy megérti, vagy nem..) Nekem / nekünk ennyit megér. Ez eddig nem volt gond, remélem most sem lesz majd.

A válaszokat még egyszer köszönöm mindenkinek!

2019. júl. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!