Kismamaként miben fürödtetek vagy fogtok fürödni nyaraláskor?
Anyukám szerint tankinit kellene vennem, viszont én szívesebben maradnék a bikininél. Ilyenkor melyik a praktikusabb?
26 hkm
Elvileg azért érdemes a hasat is takarni, hogy nehogy az UV-sugárzás ártson a babának. Meg árnyékban lenni meg ilyenek. Az a javaslat, hogy ha bikiniben is vagy, a napozáshoz a hasad akkor is takard le valamivel. Mintha legalábbis valami ilyesmit olvastam volna.
Amúgy én bele voltam bolondulva a kismamaszerkókba, szóval már csak emiatt is kismama fürdőruhát vettem, praktikum szempontjából szerintem igazából halál mindegy.
Köszönöm, mindenkinek!
Alapból az a fajta vagyok, aki nem szokott napozni, kerülöm is a napot, meg nagyon betartjuk a 10-16-ig nem megyünk az UV-sugárzás miatt be a vízbe.
Még nem is vettem semmi kismama ruhát. :O
Komolyan nem értem miert kell egy terhesség miatt úgy viselkedni mintha már nem lenne nő az illető, igaza van az 5-os válaszolónak
Különben is én soha nem értettem a nagyi bugyis/ tankinis/ egybe részes fürdőruhát, hogy nez ki hogy levagy barnulva de a hasad meg a feneked 80%-a meg hófehér
Elsővel aemmi kedvem nem volt már strandra menni
Júni végére voltam kiírva.
Ilyenkor voltam 37 hetes terhes.
2. Babával bikiniben voltam
Semmi nem látszott oktoberig, csak mint, aki felszedett 5 kg-ot..
Február végére voltam kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!