Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként miben fürödtetek...

Kismamaként miben fürödtetek vagy fogtok fürödni nyaraláskor?

Figyelt kérdés

Anyukám szerint tankinit kellene vennem, viszont én szívesebben maradnék a bikininél. Ilyenkor melyik a praktikusabb?

26 hkm

2021. jún. 1. 19:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Annyi még, hogy két hét múlva mennénk, és nincs nagy pocakom.
2021. jún. 1. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Nekem tankinim volt, de én egyébként is azt hordok.
2021. jún. 1. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Elvileg azért érdemes a hasat is takarni, hogy nehogy az UV-sugárzás ártson a babának. Meg árnyékban lenni meg ilyenek. Az a javaslat, hogy ha bikiniben is vagy, a napozáshoz a hasad akkor is takard le valamivel. Mintha legalábbis valami ilyesmit olvastam volna.

Amúgy én bele voltam bolondulva a kismamaszerkókba, szóval már csak emiatt is kismama fürdőruhát vettem, praktikum szempontjából szerintem igazából halál mindegy.

2021. jún. 1. 19:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek!

Alapból az a fajta vagyok, aki nem szokott napozni, kerülöm is a napot, meg nagyon betartjuk a 10-16-ig nem megyünk az UV-sugárzás miatt be a vízbe.

Még nem is vettem semmi kismama ruhát. :O

2021. jún. 1. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Nézz szét külföldi kismamák körében.. Ugyanolyan szépek, csinosak.. Hordanak bikinit, ékszerekkel stb.. Vannak napon.. Csak itthon divat ez a "teherbe se estem még kb, de már úgy kell kinézni mint egy öregasszony" életmód.
2021. jún. 1. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Én mind a két terhességemnél bikiniben voltam nyáron.
2021. jún. 1. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
32%

Komolyan nem értem miert kell egy terhesség miatt úgy viselkedni mintha már nem lenne nő az illető, igaza van az 5-os válaszolónak

Különben is én soha nem értettem a nagyi bugyis/ tankinis/ egybe részes fürdőruhát, hogy nez ki hogy levagy barnulva de a hasad meg a feneked 80%-a meg hófehér

2021. jún. 1. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
7 Tudod van aki nem szereti mutogatni a hasát. Aki ducit, striás, heges.... Stb. Ez nem igénytelenség. Így érzi jól magát. Az meg, hogy hogy barnul le..... Pl nekem a férjemen kívül pont nem látja senki, szóval 🤷🤷🤷
2021. jún. 1. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

Elsővel aemmi kedvem nem volt már strandra menni

Júni végére voltam kiírva.

Ilyenkor voltam 37 hetes terhes.

2. Babával bikiniben voltam

Semmi nem látszott oktoberig, csak mint, aki felszedett 5 kg-ot..

Február végére voltam kiírva.

2021. jún. 1. 20:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem a divat miatt kérdeztem, hanem a baba miatt, hogy melyik a jobb neki. Első babával 16 hetesen mentem nyaralni, akkor is bikiniben voltam, de azért már jóval előrébb leszek, mire most odajutok.
2021. jún. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!