Kismamaként mennyi idő után hívtak be oltásra?
Figyelt kérdés
Ma jeleztem a háziorvosnak, hogy szeretnék oltást, feltett valami listára, azt mondta, majd fognak hívni oltópontról. Nem tudta megmondani azt sem, hogy kb mennyi idő... Titeket mennyi idő után hívtak be?2021. ápr. 23. 15:10
1/5 anonim válasza:
Pénteken jeleztem, hétfőre már volt is időpontom. Ez attól függ épp mennyi Pfizer van készleten.
2/5 anonim válasza:
Tegnap felvett a listára, ma reggel hívtak, holnap mehetek. Én szoptatós vagyok, de a várandósokat is ugyanerre a listára tették, és ugyanott oltják.
3/5 anonim válasza:
Két hét, de én már azelőtt zaklattam a háziorvost és a védőnőt miatta, mikor még nem volt engedélyezve terheseknek.
4/5 anonim válasza:
Nekem megadott a háziorvos egy telefonszámot (az oltópontét) és másnap délelőtt hívtam is. Azt mondták máris mehetek már a hívás után, vagy volt még több időpont is, de csak másnapra tudtam megoldani .
5/5 anonim válasza:
Nem hívtak be, odamentem az oltópontra és beadták, a háziorvossal nem beszéltem se előtte, se utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!