Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen elhagyott a férjem...

Terhesen elhagyott a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nemtudom mihez kezdjek, egyszerűen csak szeretném kiirni magamból a dolgokat.

32 hetes terhes vagyok, elhagyott a férjem, mert így a vége felé megilyedt a gyerekvallalastol. Az a helyzet hogy az ő házában éltünk, és mivel nekem nincs senkim, szüleim nem élnek, és egyke is vagyok, nem rakott ki ő ment el engem pedig itthagyott, úgy hogy se munkám se pénzem semmim. És ráadásul eddig még a babának a leg apróbb szükséges dolgokat szereztük csak be, a nagyja hátra lett volna. Fogalmam nincs mihez kezdjek. Ő mondta kb mikor 4 hónapos hogy hagyjam ott a munkámat. Aztán mikor felmondtam volna, megtudtak h milyen okból, nem is kellettem már volna tovább oda aztmondtak, így el lettem küldve.

Ebben a helyzetben mit tudok tenni? El fogják venni a kisbabát? Most minden összeomlott körülöttem.

24/L

2021. jún. 11. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

24/L.. aki terhes meg ferje van.

Te már többször írtál ki kérdést, régebben. Akkor is ezzel a dumával, mrg hogy külföldön dolgoztatok

2021. jún. 11. 15:08
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Én csak egyetlen egy dolgot nem értek, és félreértés ne essék, nem a kérdezőt akarom bántani..

De mi az, hogy megijed a gyerektől egy férfi, főleg úgy, hogy házasok vagytok?? Nem egy alkalomból verted át... csak megbeszéltétek, hogy akarjátok a gyereket.. amúgy meg mindenki megijed, új helyzet, szerintem hirtelen az anyukának is...

Na de kérdésedre annyit tudok mondani, hogyha engedett a házban maradni, akkor gyanítom, hogy anyagilag tovább is fog támogatni. Ha nem, akkor a bíróság eldönti majd a sorsotokat. De szerintem facebookon csoportokba kérj segítséget, én pl szívesen segítenék nektek, ha már lennének nem használt dolgaink, de még én is várandós vagyok.

2021. jún. 11. 15:26
 13/18 anonim ***** válasza:
35%

12

Pedig nem ritka...főleg ha a pasi nem is akarta

2021. jún. 11. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

13

Pont erre akartam kilyukadni, csak gondoltam hátha megválaszolja magának szegény kérdező.. :/

12es voltam

2021. jún. 11. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
1# kiveve ha nem normal bejelentessel hanem alkalmi foglalkoztatasban dolgozik. Nem tusom mi a pontos neve de az a 15napos egy honapban. Vendeglatasban mi abban voltunk bejelentve de ott nincs vedelem.
2021. jún. 11. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

13, utolag konnyu mondani hogy nem akarta.

Egyebkent meg hazasok, egyreszt vagyonkozosseg van, masreszt ha terhesen nem all ki egy ferj a neje mellett akkpr mikor? Nagyon gáz. Pont ekkpr kene.

Szerintem ha inkabb o ment el, tamogatni fog. Amugy sem rakhat ki csak ugy, hazasok vagytok nem ugy megy hogy rakosgatjuk kifele a masikat. Aztan fizet gyerektartast, te meg elmesz dolgozni amint tudsz a gyerektol. Sajnalom hogy igy alakult.

2021. jún. 11. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem veszik el a babát nyugi. Apuka majd fizet, ez alól nem tud kibújni
2021. jún. 11. 21:19
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Troll. Mondom hogy hónapokkal ezelőtt kiírta ugyanezt
2021. jún. 11. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!