A párom elhagyott terhesen, hogyan tovább?

Anyukadek fognak tudni segiteni kesobb? (Mert szukseg lesz ra) Esetleg hozzajuk koltozni nem opcio?
20 eves vagy, ha a baratod az osztalytarsad volt, gondolom veled egykoru, szerintem megijedt a felelossegtol.

20 évesek vagytok. Bepánikolt, hogy a gyerekkel vége az életének, és becsajozott.
Én is nagyon sajnállak, de nem hiszem, hogy ebből bármi jó kisül már. Gyászold el, neveld a gyereket, és ha teheted, keress neki egy rendes apukát később.

2. vagyok
Az nagyon jo, hogy anyukadek segitenek, en a helyedben hazakoltoznek mindenkeppen, mert egyedul szellemileg es anyagilag is kb lehetetlen egy babaval. (Van egy egy eves kislanyom)
Ugy gondolom persze, hogy orult, hisz egy baba az egy csoda, de lehet eddig ugy volt vele korai terhesseg, meg barmi lehet ezert talan nem vette ‘komolyan’ de most, hogy mar ugye el sem vetetheted, illetve a spontan veteles eselyei is lecsokkentek, radobbent, hogy nincs visszaut, es o meg nem allt keszen szerintem. Persze ettol meg nagyon sajnallak, es csunya dolog amit tett.
Persze, a gyerektartast intezd, munkahelye van neki? Mert ugye csak akkor ervenyesitheti a tartasdij.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!