Méhet hogyan lehet kitapintani hogy van e bent baba?
Olvastam hogy hanyatt kell feküdni, majd felülni és úgy tapogatni a méhet. Én kipróbáltam, kidudorodik és kemény is. De ez akkor ilyen csak ha baba van benne?
Aki nem terhes és próbálta ezzel a technikával tapogatni a méhét az légyszi írja le ő is keménynek és dudorodónak érezte e

A doki a felpuhulást érzi, más a méh, méhszáj állaga ha terhes valaki. Kb a 10.hét előtt nincs is pocak max puffadás. De van akinek sokkal később látszik.
A kemény dudort érezni ha pl nem üres a hólyag, végbél, puffadás van, menzesz előtt vagy stb. Illetve simán magát a méhet is ki lehet tapontani,bár én az orvosnál is utálom azt az érzést, de ennyiből nem lehet terhességet megállapítani. Arra jó a teszt.

Édes istenem. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Remélem egy jó kis fertőzést is összeszedsz. Eszembe se jutna magamban turkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!