Méhet hogyan lehet kitapintani hogy van e bent baba?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy hanyatt kell feküdni, majd felülni és úgy tapogatni a méhet. Én kipróbáltam, kidudorodik és kemény is. De ez akkor ilyen csak ha baba van benne?
Aki nem terhes és próbálta ezzel a technikával tapogatni a méhét az légyszi írja le ő is keménynek és dudorodónak érezte e
2021. jún. 10. 20:59
2/14 anonim 

válasza:

Ezt így nem tudod kitapintani... Terhességi teszt nem sokkal egyszerűbb? Veszel egy érzékeny tesztet, menstruáció előtt már napokkal előtte kimutatja...
25+6hkm
3/14 A kérdező kommentje:
De én éreztem felemeltem a felső testemet és dudorodik kifele és kemény. De ez annak is ilyen aki nem terhes? Vagy csak annak aki babát vár?
2021. jún. 10. 21:08
5/14 anonim 

válasza:

Mindenkinek ilyen ha nyomkodja! Ja nem, mert akinek nincs méhe az nem érzi. Ne legyél retard@lt!
8/14 anonim 

válasza:

Igen, nekem is kemény pedig tuti nem várok gyereket. Nekem a doki terhesség megállapításon úgy nyomta meg, hogy teljes nyugalomban, lábam kengyelben a hátamon feküdtem. Akkor mondta, hogy igen, terhes vagyok és csak utána csinált hüvelyi ultrahangot. Szóval én nem hiszem, hogy laikusként ki birnál tapogatni bármit, a dokiknak ezt tanítják, hogy hol kell a hasat megnyomni és milyen erővel és mit kell pontosan keresni. Én sose nyomkodtam terhesen, hogy hol lehet az a pár miliméteres/centiméteres apróság.
9/14 anonim 

válasza:

Lassan már saját magukon végzik el az emberek a császármetszést
10/14 anonim 

válasza:

Én vakbélműtétre gyakorolok 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!