Egy év munka után gyerekvállalás?
Figyelt kérdés
Egy éve dolgozom a munkahelyemen, egyre jobban azt érzem - a párom is -, hogy nagyon szeretnék kisbabát, viszont csak egy éve dolgozom, előtte egyetemen tanultam (tavaly végeztem).
Nem fognak kinézni, hogy még csak "most" kerültem oda, de máris babáznék?
2021. jún. 9. 13:51
2/7 anonim válasza:
De, biztos lesz aki ki fog. (És?)
3/7 anonim válasza:
Én is ennyi idő után estem teherbe és nagyon örültek :)
4/7 anonim válasza:
Én nem sokkal több idő után lettem terhes. 1 év 3 hónap és örült mindenki, a főnököm is.
5/7 anonim válasza:
Én 3 év után megyek el szülési szabira, és bár gratuláltak, nagy örömujjongás nem volt, mert kell a helyemre keresni valakit. Úgyhogy ha olyan a főnököd, akkor 1 év után sem csinál belőle gondot, ha meg amolyan, akkor több év után sem fog repesni. Ja, és vedd számításba, hogy kell 1-2 hónap mire teherbe esel, utna még 2 mire túlvagytok a rizikós első trimeszteren. Rögtön másfél év munkaviszonynál jársz. Aztán meg ha nem vagy veszélyeztetett terhes, vagy nem dolgozol veszélyes munkakörben, még további jópár hónap mire ténylegesen elmész babázni.
6/7 anonim válasza:
Nyugi, ne foglalkozz vele, egy munkáltató számíthat erre mikor fiatal nőket alkalmaz. Meg fogják oldani.
7/7 A kérdező kommentje:
Persze itt még természetesen számításba veszek egy pár hónapot.
Veszélyes munkakörben dolgozom, szóval ha minden jól menne, utána már nem dolgozhatnék.
2021. jún. 12. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!