Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy jelentsem be a főnökomnek...

Hogy jelentsem be a főnökomnek hogy babát várok?

Figyelt kérdés

8 hónapja dolgozom itt, elég bizalmas a munkám, de irodai jellegű, nem könnyű be tanulni sem, illetve tényleg nagyon nagy bizalmasa vagyok a fonoknek, mindent rám biz, és hosszú távon tervez velem dolgozni, jelentkezeskor feltétele volt hogy ne vállaljak babát rövid időn belül illetve ne kezdjek el suliba járni. Csak a munkára koncentraljak. Persze ezt szóban csak.

Mikor és hogy mondjam el hogy babát varok? Nagyon felek, 21 éves vagyok első munkahelyem és szeretem is illetve a fizetés is nagyon jó, nem akarom elvesziteni

2021. máj. 18. 15:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%

Hát legalább az 1 évet vártad volna meg.

12.het után szólj neki, simán hogx terhes vagy és ennyi.

Senki nem pótolhatatlan

2021. máj. 18. 15:13
 2/27 kicsibarany ***** válasza:
19%

12. hetet várd meg, utána nem elvileg rúghat ki.

A főnöködnek pedig számolnia kell azzal, hogy az élet zajlik, ha mégsem az nem a te hibád. Gondolom ha kapnál jobb ajánlatot akkor is lépnél.

2021. máj. 18. 15:14
 3/27 A kérdező kommentje:
Becsuszott a baba védekezés mellett, nem terveztem én sem ilyen hamar anya lenni.. de ezt hozta az élet
2021. máj. 18. 15:16
 4/27 anonim ***** válasza:
15%

Én a helyedben vinnék baba bejelentő tortát, ahány hetes vagy annyi szép rózsaszín lufit, csillámport és vattacukor felhő mintás baba bejelentő képeslapokat. Tegyél egy masnit a hasadra :)

Megmondod hogy áldott allapotba kerültél, a kis csoda a pocidban erről nem tehet, ne rúgjon ki.

Hidd el, meg fogja érteni!!!!

2021. máj. 18. 15:16
 5/27 anonim ***** válasza:
46%
Igy oszinten ahogy a #3as kommentedben leirtad.
2021. máj. 18. 15:17
 6/27 anonim ***** válasza:
76%
4 ugye csak trollkodsz?
2021. máj. 18. 15:17
 7/27 anonim ***** válasza:
57%
Először is legyél vele tisztában hogy ez a feltétel hogy nem lehet babád, ez jogszabályba ütközik,nem jogosan várja el hogy ne legyél terhes. Én biztosan beszélnák egy munkajogásszal, hogy mikor és milyen formában közöljem, hogy ne rúghassanak ki (így elsőre azt mondom, minél előbb és emailben, hogy nyoma maradjon, de mindenképp szakértőt kérdezz erről). A főnöknek meg azt hazudnám hogy becsúszott. Nem vagyok a hazudozás híve, de aki képes feltételül szabni hogy ne ess teherbe, az nem érdemel nagyobb együttműködést tőled.
2021. máj. 18. 15:20
 8/27 anonim ***** válasza:
27%
Megállapodtatok valamiben és szinte rögtön megszegted. Megígérted, hogy nem lesz gyerek? Meg. Lesz? Lesz. Abban a pillanatban kirúgnálak ahogy megmondod vagy megtudom és nem venném be, hogy csak úgy besikerült, nem a XIX.sz-ban vagyunk. Lehet lepontozni.
2021. máj. 18. 15:23
 9/27 anonim ***** válasza:
15%
Ja! 8-as vagyok, természetesen nem a gyerek miatt rúgnálak ki hivatalosan.
2021. máj. 18. 15:24
 10/27 anonim ***** válasza:
44%
A kirugastol félő kolléganőm a bejelentést alairatta a főnökkel. Így volt dokumentum arról hogy terhes. Postai térítiveveny felel meg még ennek
2021. máj. 18. 15:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!