Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik a programozott...

Mi történik a programozott császár napján?

Figyelt kérdés

Volt már 1 sürgősségi császárom. A 2.pcs lesz. Tehát magát a műtétet ismerem,ateltem.

Arra lennék kíváncsi, hogy a műtét előtt mi történik,onnantól kezdve, hogy bejelentkezel a felvételin.

2021. jún. 8. 23:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs oxitocin császárnál.
2021. jún. 9. 12:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Az oxitocint miért adjak/nem adják?

Ugy tudom ez inditja be a szülést.

Vannak fájások?

A baba mit érez egy olyanhoz képest, "aki ki akar jönni "? Ez lehet hülyén van megfogalmazva...

Saját véleményem, hogy nem szeretném Mégegyszer atelni "a vajudást" az életveszélyt egyikönknek sem! Felelős vagyok a gyerekemért, születendő gyermekem életért és a sajátomért is, hogy fel tudjam nevelni őket. Nem hiszem, hogy jogom lenne az orvossal szemben dirigalni, hogy hüvelyi szülést akarok(amúgy nem, es nem is szeretném hogy ott is felvagjanak, sebem legyen stb)

Az orvosom is így látja, ne rizikozzunk.

Elmondta, hogy azoknál akiknel az első cs. Volt és ragaszkodnak a hüvelyi szuleshez másodszorra az esetek 85%-ban sajnos császár lesz belőle menetközben. Támogató ebből a szempontból, ha valaki ragaszkodik hozzá, hogy atelje a hüvelyi szülés élményét, de nem kockáztat.pl.nalam sem.

2021. jún. 9. 12:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben csak arra való, hogy a baba kicsit átélje a természetes születés (előtti) élményét, illetve esetleg kicsit jobb lehet a tejtermelésnek. Ha adnák, arra számíts, hogy attól perceken belül nagyon erős és nagyon gyakori (1-1,5 perces) fájásaid lesznek.
2021. jún. 9. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem aznap hajnalban kellett bemennel,előző nap megcsinálták a papírmunkát,tehát papíron a kórházba aludtam

Szóval reggel 6 ra bementem,átöltöztem és mentem a szülőszobara ahol nst n voltam és 8:20 kor mentem at a műtőbe

2021. jún. 9. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!