Inszemes kismamik! Ez egy kísérlet. A kérdésem annyi, hogy milyen nemű a babátok?
Figyelt kérdés
végén majd leírom, hogy miért kérdezem. most ezért nem, mert nem akarom, hogy befolyásolja a válaszokat.2010. aug. 25. 11:50
1/13 anonim válasza:
Én nem vagyok inszemes, de a barátnőm igen, nekik kisfiúk lesz :) Miért kérdezed?
2/13 A kérdező kommentje:
első válasz! köszönöm. egy kicsit később írom majd le,mert írtam, hogy nem akarom, hogy befolyásoljon másokat. jó lenne legalább 10-20 válasz (csak ne kamuból! légyszi :) )
2010. aug. 25. 12:41
3/13 A kérdező kommentje:
ismerőst is lehet írni!
2010. aug. 25. 12:41
4/13 anonim válasza:
A szomszédban inszemesen kislány született.
6/13 anonim válasza:
A barátnőm is inszemes, neki kisfia van.
7/13 A kérdező kommentje:
még jó lenne, ha jönne pár... remélem tudtok segíteni
2010. aug. 30. 10:28
8/13 anonim válasza:
Egy ismerősömnek inszemmel kislánya sikerült.
9/13 anonim válasza:
Ne nézzetek hülyének,de mi az hogy inszemes?nem tini vagyik,van 1 lányom de tényleg nem tudom mit jelent.soha nem hallottam róla,le írná valaki?légyszi!!
10/13 anonim válasza:
21 hetes terhes vagyok, inszemes és kisfiút várunk.
Inszemináció: peteéréskor a férfi spermáját egy vékony katéteren keresztül a méhbe fecskendezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!