Inszemes anyukák! Ti kihortátok a babátokat végig, vagy hamarabb jött? 30h km
Nekem is inszeminációm volt és 35 hétre megszültem a babámat. Nekem is vizesedéssel kezdőtött, majd egyszer csak begörcsölt a gyomrom. Irány kórház és kiderült, hogy terhesmérgezésem van. 2 nap múlva megcsászároztak, mert nagyon magas volt a vérnyomásom,
Baba egészséges lett, 1,8 kg-val született, egy hónap mulva engedtek haza a kórházból.
De nem törvényszerű, hogy ha inszemináciod volt akkor hamarabb szülessen. A vizesedés nem jó, de ilyenkor a terhesség vége felé előfordul. Akkor van gond, ha a vérnyomásod is megy fel. Ha gyomorgörcsöd van azonnal menj kórházba, mert akkor az lehet mérgezés, magas fehérje szám a vízeletben.
De ne gondolj ilyenkre, azért írtam le, hogy segítsek, ha ilyet érzel!
Szia!
Nekem semmi gondom nem volt terhesség alatt, leszámítva, hogy korán kinyílt a méhszájam (32. hét) Mégis 38+4 hetesen szültem. Ja és inszem után. Sok sikert a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!