Inszemes kismamik tapasztalatokat írnátok?
6 napja volt inszemem és fáj a hasam egész nap. Sokáig állni sem tudok, mert olyan mintha leakarna szakadni. Sok vizes folyásom van. Utrot használok, akár lehetne attól is, de nekem mindig 1héttel a mensi elött szokott lenni és a hasam is fájni szokott. Ez volt az első inszemem, tehát semmi tapasztalatom. Mondjuk nem bízok a sikerben, mert szerintem ezek a tünetek a mensit jelzik. :(
Légyszives írjátok meg a tapasztalataitokat, mit éreztetek, szárazak voltatok, fájt már 6. napon a hasatok stb...
Köszönöm!
Szia! Nekem az első inszem sikerre járt! Utrogestant és egy másik magzatmegtartót kaptam (sajna már nem emlékszem 2008-ban volt), amelynek semmiféle mellékhatásai nem voltak. Az inszem után 10 nappal nem bírtam tovább várni és tesztelem. Már azon látszódott, hogy pozitív, bár még nagyon halovány csíkocskák voltak. Próbálj lazulni és azt programozni, hogy sikerül!!
Drukkolok Nektek!!
Köszönöm Neked is a választ!
Hétfőn kell mennem teszelni a Kaáliba. Szerintem nem sikerült, mert teljesen olyan tüneteim vannak, mint minden mensi elött. Egymásután ugyanúgy jönnek. Az inszem után 2nappal olyan erősen begörcsölt a hasam, hogy nem bírtam felállni. Akkor egész nap fájt minden lépésnél és olyan volt alul a hasam, mint a kőszikla. Nem tudom ez is mitől lehetett?
Na majd talán a következő sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!