Lyoni kérdése:
Normális ha fájdogál a hasam?
Figyelt kérdés
Nem tudom konkrétan leírni milyen érzés esténként is szokott lenni, lehet mert növekszik a méh és nyomja feljebb beleket és azért fajdogal.2021. jún. 7. 13:20
1/5 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed....
2/5 anonim válasza:
"Nem tudom konkrétan leírni milyen érzés esténként is szokott lenni, lehet mert növekszik a méh és nyomja feljebb beleket és azért fajdogal."
Na, akkor ezzel meg is vagyunk...
3/5 A kérdező kommentje:
És azzal nincs összefüggésben hogy reggelre a hasam egyik oldala kicsit bekemenyedik? Ilyen “deformalt” lesz. Aztán lehet baba nyomja ki magát nem tudom sajnos.
16. hétben vagyok
2021. jún. 7. 13:49
4/5 anonim válasza:
miert nem az orvosodtól kérdezed meg? xd
5/5 A kérdező kommentje:
Mert nem értem el
Vedonot kérdeztem azt mondta vegyek be magneziumot amit vettem is be már előtte és holnap tudok menni sztk-ra.
Addig gondoltam valakinek van valami tapasztalata
2021. jún. 7. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!