5 honaposan normalis ha fajdogal a hasam es neha szurkal lent a bal oldalamnal?
Teljesen normális, ne aggódj.
Nyúlnak a méhtartó szalagok, nő a baba, és a méhed is, ezért fájdogál a hasad.
Nyomja a hólyagodat a baba, ezért kelsz fel sűrűn éjszaka is, bár én a 20.hétben szerencsére még nyugodtan tudtam aludni, 30.héttől kezdett kellemetlen lenni, hogy 2 óránként pisilni megyek, aztán így a 35.hét végére már én sem alszom valami jól.
Te még az elején van, szóval kitartás, pihenj sokat, és szedj 3x2 Magne B6-ot.
35 hkm
Nálam a közepén is volt egy időszak amikor állandóan pisilni jártam pedig alapból nagyon kellemes szakasza volt a terhessegnemnek. Ráadásul nálam időszakosan volt h a szalagok nyúltak és kellemetlenebb volt, de nagyrészt ez a jobb időszak ami most jön nálad. Mostmár a vége felé lesz rosszabb. 35hetes vagyok és olyannak erzem magam mint a határa fordított teknős ... sehogy se jó, a gyerek egy tank a hasamban, időnként úgy érzem magam hogy jobb lenne ha előbb kibújna. Sok mosdó, meg több box és meg pakolok folytonmert ugye a fészekrakó ösztön bezzeg úgy dolgozik hogy sehogy se jó amit mar egyszer rendbe tettem.🙂
Szóval élvezd még ez a jobb része 😉
Első vagyok.
Én is először úgy éreztem a baba mozgását amikor hanyadt feküdtem, első baba nekünk is, szóval az elején én sem voltam biztos benne, hogy őt érzem, de ilyenkorra már meglehet különböztezni a bélmozgást a baba mozgásától. És egyre erősebbeket fog rúgni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!