Első babánál1,1 telt vagy duci anyukának 6 hónaposan már látszani foga pocakján, hogy terhes?
Attól függ. Milyen a hasizma,van e felesleg a hasàn,van e pocakja terhesség nélkül is stb...
Nekem 16 hetesen làtszott,hogy nem belaktam. Érdekes a màsodiknàl csak 20 hetesen làtszott ugyanez. Biztos a baba méretén és elhelyezkedésén is múluk.
Az utolsó előtti és az utolsó előtti-előtti.
Azaz a duci és a kövérkés csaj. A kockahasú viszont számomra teljesen visszataszító. Egy nő legyen nő! Legyen puha mindenütt ne kigyúrt!
Bocsi rossz helyre nyomtam a választ. :D
BOCSI!
Hát én egyszer "sikeresen" megkérdeztem egy kolléganőmtől, amikor télen kabátban együtt utaztunk, hogy nem terveznek-e babát, és közölte, hogy egy hónap múlva szül...
Nagyon cikinek éreztem, magyarázkodtam, hogy a télikabát miatt így meg úgy.
MÁsnap megnéztem sima ruhában, akárhogy meresztettem a szemem, nekem nem tűnt fel semmi. Ez van.
Teltek es duck kozt van azert kulonbseg. A telt no meg csinos. A duci azert mar kozelit a nem szephez.:/
Egy telt nőn mar siman latszik elobb is, mint 6hònap
Én a kolléganőmet nem láttam csúnyának soha.
Túlsúlyos volt mindig is, de vidám és kisugárzó egyéniség, szerintem ez nem esztétikai probléma.
Az egészség az egy másik kérdés.
Egyébként ennek sok éve, azóta ő is lefogyott, de olyan alkata van, aki sosem lesz cérna vékony (nem is kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!