Kismamák ez normális? 5 és fél hetes terhesen tegnap óta puffadok, sűrűbben járok pisilni és fájdogal a hasam, nem görcsöl de fáj meg a derekam is.
Figyelt kérdés
Aggódom....2020. febr. 8. 11:41
1/3 A kérdező kommentje:
Femibion 1 és Mqgne b6 öt szedek.
2020. febr. 8. 11:42
2/3 anonim válasza:
Szerintem természetes!
Én kb egy héttel a nem várt megjövetele előtt már gyomorègèsre panaszkodtak, meg alhasi fájdalomra, feszült szinte állandóan. Aztán nem jött meg, és onnantól kezdve rengetegszer jártam pisilni, a kolléganőm meg is jegyezte, hogy tuti hogy baba van a dologban (én persze nem erősítettem meg, csak legyintettem rá).
Szóval nekem ugyanígy volt majdnem, aztán a 7. Hhéttől egy hétig egy hétig egy falatot nem bírtam enni, szinte csak aludtam volna, aztán a 12. hétig változatosan az összes tünetet produkáltam a vérzésen kívül, még néha görcsöltem is a petefészkemnèl, de azóta is minden rendben velünk! :)
De ha aggódsz, menj el soron kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!