A nyers disznóagy elfogyasztása tényleg jó hatással van a magzatra?
“ Minden egészségügyi szerv ellenzi és azt javasolja, hogy ne fogyasszák. ”
Nem akarok mellette kampányolni, nyilván terhesség alatt ne fogyasszon nyers dolgokat, tatárt sem.
Viszont onnantól nem lehet komolyan venni ezeket az ”eü szerveket”, hogy most épp a kis kedvencek megölelése ellen kampányoltak, mert 4.-én volt “öleld meg a macskád” nap, vagy mi.
És hogy “lyulllylllyulllyulyully az milyen fertőzésveszélyt rejt”.
Egyébként meg attól, hogy nem ajánlják, minden hentes-pultban ott van. Ha annyira veszélyes lenne, vagy ki kéne írni a kockázatokat(mint a dohányárunál), vagy nem szabadna árulni ebben a formában.
24: ok, akkor elbeszéltünk egymás mellett, ahogy sejtettem.
Nem a nyershúsra értettem, hanem a mettre. Azt senki sem abálja, hanem ott van nyersen, befűszerezve, és egyértelműen arra a célra, hogy Hans a születésnapján reggel bemegy, vesz egy kiló körüli kuglit belőle, és 15-20 friss zsemle kíséretében beviszi reggelire a kollégáknak, hogy mindjárt el is fogyasszák.
Kérdező, mégis mi ez a fixációd a sertésagyra????
Igen, ha vízben lemosod, akkor is veszélyes lehet. Az agyszövetben benne lehetnek a kórokozók, amik rád és a babádra is veszélyes lehet. Nem csak a külső felületén lehetnek bacik.
Amúgy a Trónok harcában a forgatáson a Daeneryst játszó színésznő egy gumicukrot tolt be. Nem valódi lószívet. Ha esetleg azt hitted volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!