Szerintetek ezt mire véljem ??
Figyelt kérdés
Sziasztok !!! Még 5 nap van a menstruációmig, de már kb 6 -7 napja alhasi hol enyhe hol erős görcsöket érzek has szúrka , bal oldali petefészek jobban ki sugárzik a fájdalom , tegnap előtt a wc papíron egy csepp de téleg csak csepp ver folt volt ! Mire utalhat ez ? Köszönöm előre is a válaszokat !2021. jún. 5. 17:24
1/5 anonim válasza:
Terhes biztosan nem vagy hisz még be sem ágyazódhatott...főleg ha azt nézem, hogy 5 nap múlva kell megjöjjön de már 7 napja érzed. 🤔
2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges h vannak még csodák 😀😀😀😀
2021. jún. 5. 18:00
3/5 anonim válasza:
Végülis Mária szüzen esett teherbe, lehetnek csodák 🤣
Ez nem terhesség 😅
4/5 anonim válasza:
Akkor bízzál csak a csodában és ne kérdezzél hülyeségeket, ha nem bírod elfogadni a választ. Ha pozitív is lesz a teszted, ezek akkor sem a terhesség miatt vannak. Még nem lehet amiatt. Amúgy meg szívből ajánlom átismételni az általános iskolai biológiát, mert ennyi ésszel csak ne nagyon nevelgessél te növényt se. Oszt lehet megsértődni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy emberrel veszekszel, felesleges a többesszám :)
Ami az érzeteidet illete, nem hinném, hogy bárki meg fogja tudni mondani, hogy mi az okuk. Reménykedni lehet, de én még nem élném bele magam a terhességbe. Különben enyhe szurkálások nekem is voltak, kb 1 héttel az ovu utántól, amikor beágyazódási vérzésem is volt. Amiket tapasztalsz ugyanúgy jelezhetik a közelgő menstruációt, vagy ovulációt is. Az ovu időpontjában mennyire vagy biztos? Drukkolok mindenesetre, hogy baba legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!