Lukácsi Léna mellé mely keresztnevet javasolnátok az alábbiak közül,Flóra,Kamilla,Zoé?
Figyelt kérdés
Első kisfiam neve Lukácsi Levente András(Második nevét párom nevéről kapta)Második kislányom pedig Lukácsi Lara Eszter(Második keresztnevet szintén,utánam kapta)Sajnos a névválasztással elakadtunk,pedig már beszereztünk mindent,szobácskája is készen áll🙂❤️2021. jún. 3. 13:40
21/31 anonim válasza:
Zoé hangzik szerintem is a legjobban ( bàr nem kedvelem a nevet én sem)
Viszont a másik 2 gyerek az L L után magánhangzós nevet kapott, én olyat keresnék inkább.
22/31 anonim válasza:
Szerintem a Flóra illik a legjobban hozzá :)
23/31 anonim válasza:
Lukacsi Léna Zora
Lukácsi Léna Éva
24/31 anonim válasza:
A Flórát, vagy a Zoét. A Kamillának nem vagyok rajongója. Millaként nem jöhet számításba?
28/31 anonim válasza:
Sziasztok!Én vagyok a kérdező,csak mint látjátok töröltem a regisztrációmat egy személy miatt, végső döntés a Lukácsi Léna Flóra mellet született meg, köszönöm a segítséget!
29/31 anonim válasza:
Hat a hangzása semmilyen, de ha nektek tetszik az a lényeg.
30/31 anonim válasza:
Szerintem Lukácsi Léna Flóra.
Mi lett a picur neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!