Lukácsi Léna mellé mely keresztnevet javasolnátok az alábbiak közül,Flóra,Kamilla,Zoé?
Figyelt kérdés
Első kisfiam neve Lukácsi Levente András(Második nevét párom nevéről kapta)Második kislányom pedig Lukácsi Lara Eszter(Második keresztnevet szintén,utánam kapta)Sajnos a névválasztással elakadtunk,pedig már beszereztünk mindent,szobácskája is készen áll🙂❤️2021. jún. 3. 13:40
1/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat,magától írta a Lara kulcsszót Lara Croft,vagy micsodára
2021. jún. 3. 13:41
2/31 anonim válasza:
Lara Croft ez jó :D . Amúgy a Zoéval hangzana jól szerintem: Lukácsi Léna Zoé.
4/31 anonim válasza:
#2 -> #3
Egyébként fogós kérdést adott fel a kérdező, mert a másik két név is szép. Én a rövid nevek híve vagyok, főleg azért, mert az én teljes nevem 24 betűből áll :D.
5/31 anonim válasza:
Flóra, a Kamilla túl hosszú...egy korábbi kérdésednél meg írtam, hogy nem szeretem a Zoé nevet úgyhogy nálam az kizárva.
6/31 anonim válasza:
4-es, számomra sok a két modern név, s ha úgy vesszük, a két nagyobb gyereknek hagyományosabb (és két szótagos) a 2. nevük, így t.k. a harmadik gyereknek is dukál egy hagyományosabb név (és a három opció közül ezek voltak a visszafogottabb nevek).
7/31 anonim válasza:
Hangzásra a Lukácsi Léna Kamilla a legjobb viszont az elég hosszú. Szóval marad a Flóra :)
8/31 anonim válasza:
Én a Flórára szavazok, szerintem azzal hangzik a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!