Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek az Izabella név...

Szerintetek az Izabella név mellé illik 2. névnek a Léna? Vagy túl sok az L?

Figyelt kérdés

2019. júl. 6. 23:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Az Izabella tökéletes egyedül! Nem szabad elrontani semmivel
2019. júl. 6. 23:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik, furan hangzana a vege h “ bellaléna”.
2019. júl. 6. 23:24
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Izabella önmagában is egy hosszú név. Nem kell szivatni a gyereket. Úgy is csak egyet használ majd. (egy hosszú nevű nő)
2019. júl. 6. 23:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem szívatásból neveznénk el, viszont nekünk az tetszik ha egy lanynak 2 keresztneve van.
2019. júl. 6. 23:38
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
igaza van a többieknek, az Izabella önmagában is nagyon hosszú már. Képzeld csak el, ha felnőttként alá kell majd írnia valamit. Ha tetszik az Izabella, ne válasszatok mellé másik nevet.
2019. júl. 6. 23:42
 6/16 A kérdező kommentje:
Uhh... nekem is 2 hosszú nevem van mégsem ért semmi hátrány.. 2 neve lesz nekünk ez tetszik. A kérdés nem az volt h mi legyen vagy hogy legyen e 2.
2019. júl. 6. 23:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarjátok olyan erősen lebeszélni arról,hogy két neve legyen a gyereküknek? Van akiaki igenis mindkettőt használja, és van aki csak a másodikat fogja idővel. Nekem két baromira hosszú nevem van (mindkettő 9 betűs) mégse haltam bele.

Szerintem az Izabella mellé nem nagyon talál a Léna, a sok L miatt és az egybefolyás miatt. Én egy 4-6 betűs nevet adnék mellé ami teljesen elűt tőle.

2019. júl. 7. 00:31
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
Felőlem annyi nevet ad amennyit akar. Tudok 3 keresztnevű lányt. De én sosem bővíteném az Izabellat semmivel
2019. júl. 7. 06:47
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem illik. :(
2019. júl. 7. 07:47
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem sem illik, nem is tudok viszont mi illene hozzá, mert nekem az Iza Bella is szinte már úgy hangzik, mint két különálló név, hiába tudom, hogy egy. Emiatt lesz nehéz mellé találni. Ha ennyire ragaszkodtok hozzá, akkor én is valami teljesen elütőt és rövidet választanék és az kerülne előre

Kovács Dorka Izabella

Kovács Luca Izabella stb, így valahogy sokkal folyékonyabban ki lehet ejteni, mintha az Izabella lenne elől szerintem

2019. júl. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!