Szerintetek az Izabella név mellé illik 2. névnek a Léna? Vagy túl sok az L?
Miért akarjátok olyan erősen lebeszélni arról,hogy két neve legyen a gyereküknek? Van akiaki igenis mindkettőt használja, és van aki csak a másodikat fogja idővel. Nekem két baromira hosszú nevem van (mindkettő 9 betűs) mégse haltam bele.
Szerintem az Izabella mellé nem nagyon talál a Léna, a sok L miatt és az egybefolyás miatt. Én egy 4-6 betűs nevet adnék mellé ami teljesen elűt tőle.
Szerintem sem illik, nem is tudok viszont mi illene hozzá, mert nekem az Iza Bella is szinte már úgy hangzik, mint két különálló név, hiába tudom, hogy egy. Emiatt lesz nehéz mellé találni. Ha ennyire ragaszkodtok hozzá, akkor én is valami teljesen elütőt és rövidet választanék és az kerülne előre
Kovács Dorka Izabella
Kovács Luca Izabella stb, így valahogy sokkal folyékonyabban ki lehet ejteni, mintha az Izabella lenne elől szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!