Aki szedett paracetamolt terhesség alatt, lett később valami baja a gyerekének, pl. hiperaktivitas?
Az indexes cikk miatt kérdezed?
Én néha-néha szedtem panadolt kisfiamnál, mert nagyon fejfájós voltam.
Már 5 éves, semmi ilyen baja nincs :)
Köszi szépen a választ. Történetesen nem az indexen olvastam, de gondolom ugyanaz a tartalom. Nekem sajnos azt mondták a terhességem alatt h "nagyon biztonságos a paracetamol, szedjem nyugodtan". No comment. Most látom h eddig is voltak róla adatok, h veszélyes lehet, de hát kinek jut eszembe megkérdőjelezni, ha egy orvos váltig állítja, h szedjem.
Na mindenesetre örülök h nem lett nálatok gond.
Többiek?
Köszönöm szépen neked is a választ, mentek a zöld pipak.
Többieknek tapasztalat?
Kedves utolsó, köszönöm szépen neked is a választ. Hú sajnálom h ilyen fajdalmad volt a terhesség alatt.
Akinek van még tapasztalata, írjon légyszi, nagyobb gyerkőcről is. Köszi
Szia én influenzás voltam az első trimeszterben, talán egy szem paracetamolt beszedtem a lázra, mert úgy gondoltam a laznak rosszabb hatása van. Sajnos adhd-s a fiam és autizmusra is vizsgálni fogják.
Szerintem lehetetlen kideríteni hogy a fertőzés vagy a gyógyszer okozhat e gondot jobban.egy biztos, hogy indokolatlanul nem szabad szedni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!