Ha nem volt menstruációm (szoptatás miatt), hány hetes terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Hétvégén lett pozitív a tesztem, előző hétvégén még negatív volt. Ilyenkor hogyan számoljam a heteket, hogy mikor érdemes orvoshoz menni? Túl korán nem akarok, mert annak nincs értelme ha még ugysem lát semmit.
(11 hónap szoptatás alatt nem jött meg egyáltalán, majd ahogy abbahagytam a szoptatást rá 2 hónapra lett a pozitív teszt. Nem tudom mikor lehetett az ovu, nem figyeltem)
2021. jún. 2. 14:50
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben a pozitív teszttől számolnék vissza 14 napot, akkorra tenném kb-ra az ovulációt. Nyilván nem biztos, hogy ez így volt, de támpontnak jó és úgy venném, hogy 4 hetes terhes vagyok. 2-3 hét múlva mennék dokihoz. A doki meg majd mondja a méretek alapján, hogy kb hanyadik hétnél tarthatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jún. 2. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!