Hány hetes terhesen oltattátok be magatokat covid ellen?
2-es vagyok.
1.oltásnál semmi nem volt. 2.oltásnál végig aludtam 14 órát egyhuzamba. 🤣. Mondjuk én egész terhességet végig tudtam volna aludni. Illetve enyhe izomláz a karomban. De semmi komoly.
Az oltások helyén egy enyhe sajgás 1-2 napig (nálam olyan mint amikor belebokszolnak és utána az a sajgó érzés).
A második után a karnál szintén a sajgó érzés, majd 1 hétre rá náthás tünetek 2-3 napig. Orrfolyás, tüszögés, enyhe levertség.
Nem. Egy általános formanyomtatványt kell kitölteni, de mindenkinek, aki kapja az oltást. Ez ilyen nyilatkozat szerűség.
Nyílván, ha valami okból ellenjavallt az oltás, akkor azt meg megbeszéled az orvossal és nem oltatod be magad.
2-es vagyok
Nekem kellett nőgyógyászati szakvélemény, mindkét oltáson kérték, akinek nem volt nem oltották be. De elfogadták a háziorvosi szakvéleményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!