Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haskeményedés milyen gyakori...

Haskeményedés milyen gyakori nálatok?

Figyelt kérdés
23+5 hetes terhes vagyok, és sokat keményedik 2 napja a hasam. Szedem a magneziumot, probalok pihenni ha tudok. Nektek volt ilyen? Úgy olvastam ha napi 10 van az meg normális, hat nem sikerult megszámolnom. Dolgozni járok, igaz napi 4 orarol van szó, ahol tudok ülve is dolgozni, mondjuk elég stresszes 19 gyerekkel. (Napkozis vagyok) dokinal voltam, minden rendben van velünk.
2021. jún. 1. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Fiammal a 38.hétig dolgoztam, 1x nem keményedtem. 2éves.

Most 22hetes vagyok, 1x eddig összesen. Magnéziumot nem szedek még

2021. jún. 1. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor keményedett a hasam, mikor fizikai munkát végeztem. Több magnéziumot szedtem olyankor de volt hogy az sem segített.
2021. jún. 1. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem sem akar segiteni valamiert. -.-
2021. jún. 1. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem simán volt napi 10 és 9 db magnéziumot szedtem naponta a 36.hétig. Utána durva napjaim voltak nélküle. Tök mindegy mit csináltam, álltam,ültem, pihentem, mentem. Sokszor az ujjam is görcsbe álltak :(
2021. jún. 1. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Oh, nem hangzik valami jól... de aztán egeszseges baba lett belőle? Milyen volt a szülés?
2021. jún. 2. 02:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze egészséges lett ,ő ebből nem érzett semmit. A szülés borzasztó volt. Hajnali 5kor kezdődtek az 5 percesek és másnap 16:50kor született meg. Hánytam is közben ,egyszerűen nem tágultam és a lábaim görcsben álltak,kinlodtam nagyon. De aztán mikor úgy döntöttek,hogy császár,a műtőre várva hirtelen kitágultam és 20 perc múlva már ott volt velem. Az a durva,hogy sosem hittem el,amikor azt mondták, hogy minden fájdalom és rossz érzés megszűnik akkor. Hát de :) Fura volt, hogy utána már puha volt a hasam mindig:D
2021. jún. 2. 07:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Gratulalok a bébihez! ❤️
2021. jún. 2. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!