Hányinger, rossz közérzet, gyakori keresztcsont fájdalom, haskeményedés, lehet a közelgő szülés előjele?
A Napokban erős hányingerem van,és a közérzetem is rossz.mindenen felhúzom magam,megsértődőm és elsírom magam.Kb ugy érzem magam mint a terhességem elején... :/ Sokszor keményedik a hasam,főleg este,olyan mintha egy kőszikla lenne odabent.néha enyhe mensis görcseim is v annak ami van hogy a combomba is kisugárzik.
Szerintetek ezek lehetnek a közelgő szülés előjelei? Ti mit éreztetek egy két héttel szülés elött?
Amit te érzel ezek a jósló fájások, ha rendszeressé és fájdalmassá válnak akkor indul a szülés.
Amíg rendszertelen és inkább csak kellemetlen mint fájdalmas addíg csak készülődik gyakorol a szervezeted a szülésre.
Nekem 3 nappal a szülés előtt kezdődött de pl a barátnőm másfél hónapon keresztül érezte ezeket szülés előtt.
Könnyű szülés kívánok: 7 hkm
nem fájdalmasak,inkább csak kellemetlen.
a közelgő szülést úgy értettem hogy heteken belül. 34.hetes vagyok még csak.
Nektek mik voltak a szülést megelőző pár hétben a tüneteitek?:) Első baba,nagyon tudatlan vagyok még e téren :)
Egyébként köszönöm a választ és boldog baba várást :)
akkor ugyanazt érzed mint én.
Kitartást,neked már nincs sok hátra napok kérdése és megszületik a babád :) irigykedem nagyon :)) Könnyű szülést kívánok neked! :)
ÉS szülés előtti hetekben milyen folyás jellemző?
mert nekem rengeteg fehéres sárgás tojásfehérjés folyásom van.tisztasági betétet kell használnom.
Akkor kb nálad is ugyanaz van mint nálam. kiváncsi leszek mikor bújik ki a picike:))
Köszi a válaszokat mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!