Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A haskeményedés voltaképpen...

A haskeményedés voltaképpen bajt jelent vagy ez természetes?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, és most már gyakrabban érzem, hogy bekeményedik a hasam. A dokim szerint akkor van baj, ha naponta akár 10szer is tapasztalok ilyet. Másnak is van vagy volt keményedése ennyi idős terhesen?
2012. szept. 5. 13:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem erről a dokimat, igaz én 35 hetes vagyok. Azt mondta, ebben a korban a 10-15 keményedés nem gáz.

35hkm

2012. szept. 5. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:
van és volt is. sokszor. azt mondják, ilyenkor nyílik a méhszáj, nos nekem zárva maradt mindezek ellenére, pedig volt hogy nem 10 hanem akár 100 is volt egy nap (kórházba is mentem vele) ha nem szedsz még magnéziumot vszínűleg azt fogják ajánlani. én is paráztam, hogy emiatt majd előbb születik, de már betöltöttem a 38at is.
2012. szept. 5. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!