A haskeményedés napi hányszor és milyen hosszú ideig természetes?
Ma már egy párszor bekeményedett a pocakom.Már vettem be magnét,de ha fölkelek és elkezdek járkálni megint bekeményedik.Fájdalmaim nincsenek.Keményedéskor még szinte a derekam,hátam is húzza.Legalábbis úgy érzem hogy még azok az izmok is fáradnak el. Úgy érzem már ma semmire sem leszek képes.Tudom a baba az első és ezt így is gondolom csak érdekelne hogy mennyi az ami még természetes és esetleg a dokit még nem kell hívni.
32 hetes km.
nekem a terhesség elejétől kezdve keményedik, magnerotot szedek, annak jobb a felszívódása, mint a többi magnézium készítménynek.
egy picit kinyílt a méhszájam, a doki pihit javasolt, de nem kell szigorúan feküdnöm, a magnézium mellé egy-egy sört, vagy fröccsöt is jó inni, mert az is lazítja, és a babának nem árt.
azt mondják, ha 20 percnél nem gyakrabban jönnek a keménydések és egy nap nincs 10nél több, akkor jó. nekem sajnos több van, de még így sem nagyon lehet mit csinálni csak vigyázni magunkra. még három fontos hét van hátra, utána már nem kell megijedni akármi is lesz.
nem törvényszerű, hogy romoljon a helyzet, ha tudok pihenni, akkor szinte észre sem veszem, hogy van, ha hajtom magam, akkor gyakrabban érzem, és nekem is gyakran sugárzik a derekamba, hátamba, de pihenek ez is enyhül, szóval jobbulást!
Köszönöm szépen hogy válaszoltál!
Hát végülis a pihenésen kívül már nem igazán tudok mást csinálni.Ameddig fekszek semmi baj,elég jól enyhül,szinte elmúlik,de ahogy fölkelek csak wc-re is már érzem hogy kőkemény.Na most még azt nem tudom hogy érezni lehet e a méhösszehúzódást?Mert néha olyan mintha nagyon enyhén a baba mozogna de ha odanyúlok nemérzem a mozgását csak kemény a pocim.Ez már az lenne?
igen, gyakorlatozik a méhünk, készül az összehúzódással, igazából ez már ilyenkor természetes, hiszen pár hét és ki kell tolnia a babát. ilyenkor csak arra kell vigyázni, hogy ne emelj, ne erőlködj és nem lesz semmi baj ezt a pár hetet/napot már guggolva is kibírjuk :-)
az meg természetes, ha pisilni kell keményedsz, mondom a baj akkor kezdődik, ha nagyon sűrűn, vagy erősen jönnek a fájások, esetleg folyás, vagy vérzés lép fel, de nem fog, ha az ember vigyáz magára. egy kis alkohol segít még lazítani, pihenni is, pláne ha éjszakánként tapasztalsz hasonlót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!