Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hasonlóak a tünetek, akkor...

Ha hasonlóak a tünetek, akkor a baba neme is lehet ugyanaz?

Figyelt kérdés

Második gyerekemmel vagyok terhes, bagyon hasonló tünetekkel, mint az elsővel.

Ugyanazokat az ételeket kívánom vagy nem kívánom, talán kicsit többet émelygek. Elképzelhető, hogy a második babának is ugyanaz lesz a neme? Vagy ez csak mende-monda?

2021. máj. 31. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Első lány, második fiú. Mindkét terhességem ugyanolyan volt. Rosszullét, hányás stb a 7.héttől kb a 20.hétig. Ugyanazokat az ételeket kívántam (sajt és sajt) és ugyanazt nem tudtam elviselni (nyers hús és csirke pl). Ugyanannyira kipattogtam és ugyanannyit is híztam.
2021. máj. 31. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Erre abszolút nem lehet alapozni 🤦‍♀️😂
2021. máj. 31. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

3 különböző terhesség, mindhárom lány.

2021. máj. 31. 17:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es a röhögös szmájlit. Remélem ma este teljes elégedettséggel hajtod álomra a fejed, hogy most aztán vannak nálad tudatlanabb/butább emberek és te aztán leoltod őket gyakorin, hogy ezzel bizonyítsd magadnak mekkora ész vagy. Emberségből nem leszel több.
2021. máj. 31. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem kb ugyanolyan volt a terhesség a lányommal, mint a fiammal. Semmi jelentősége nincs.
2021. máj. 31. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
50%, hogy megint az lesz ami először
2021. máj. 31. 20:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor semmi jelentősége, csak babona.
2021. máj. 31. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak babona. Sajnálom, ha bántó válaszokat kaptok ilyen kérdésekre, de tényleg akkora ostobaságok ezek, hogy szülőként szerintem lenne érdemes kicsit kevésbé megvezethetőnek lenni tudatosan.
2021. jún. 1. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
*érdemes lenne
2021. jún. 1. 17:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm 8-as, sajnos az a legnagyobb baj, hogy mindenfélét olvas az ember és ráadásul amikor megkérdez egy szakembert (orvos vagy védőnő), már akkor sem feltétlen kap helyes választ.

Tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy ez a ritkább, de nekem ezt a doki is megjegyezte, hogy "ó akkor már a nemét is tudjuk korán, ismét lány lesz."

Bár nem kéne meglepődnöm, miután a gyerekorvos méhcsípésre kalciumot íratott fel legutoljára.

2021. jún. 1. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!