Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy viselkedik a férje?

Kinek hogy viselkedik a férje?

Figyelt kérdés
20 hetes vagyok, nem mindig tudom, hogy felfogta -e, hogy apa lesz, vagy mi zajlik benne. Iszonyúan zárkózott.
2008. dec. 7. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő alatt már biztos felfogta.Egy kicsit az enyém is zárkozott,de ismerem annyira,hogy tudom felfogta és nagyon várja.Biztos a tied is.Ők igazán szerintem akkor fogják fel ha látják is.Biztos tesz vagy mond olyat amiből megértheted.Például elhireszteli egy ismerősnek vagy mondogatja,majd ha a gyerek is itt lesz...stb.
2008. dec. 7. 18:10
 2/9 ketteske ***** válasza:
100%
Nálunk pont forditva van. Még csak 11 hetes vagyok, de a férjemet akár Jean-nak is szólithatnám. Papucs lett belöle, állandóan a kedvemet lesi, és tökre be van zsongva. Ezzel szemben nekem még nem sikerült felfognom a dolgot, mivel tünetem sincs egyáltalán nem tekintem magam terhesnek. Remélem a pocak növekedésével ez megváltozik.
2008. dec. 7. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyan ugy viselkedett,mint amikor nem voltam terhes!!

És most meg igen sokat veszekszünk!!

de már nem érdekel ,mert nem akarom hogy a babánk érezze rajtunk hogy a szülei nem igazán értik meg egymást!!

üdv egy 4 hós baba anyukája

2008. dec. 7. 18:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ismerősöknek nem híreszteli (azt a leendő nagyszülők megtették), amikor vezetek, akkor szokta mondani, hogy a hasam alá tegyem az övet. Mást nem annyira mond. Igaz, én is szinte tünetmentes voltam, most kezd mocorogni, én is most kezdem igazán felfogni. :-)
2008. dec. 7. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még az enyém sem fgta fel,igaz még csak 10hetes terhes vagyok.Elég rossz érzés,hogy ugy viselkedik,mintha semmi sem történt volna,pedig az elején repkedett ammikor kiderült,de azóta semmi még talán kicsit többet i veszekszünk :(Remélem ez megváltozik,csak nehezen emészti meg,pedig nálu nk Ő job ban akarta a babát!
2008. dec. 7. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a kitörő örömújjongás is elmaradt. Sőt, amikor bejelentettem, hazajöttem és semmi. Vacsiztunk, utána lefeküdt. Kérdeztem, hogy mi van, mondjon valamit. Azt mondta, miről? Mondom arról, hogy süt a nap, zöld a fű, mégis miről. Erre elaludt. Nagyon rosszul esett. Azt tudom, hogy iszonyú jó apa lesz, mert a 8 éves unokatesójával (aki nem egyszerű eset) is öröm nézni, meg hallgatni, ahogy beszél. Tehát ettől nem félek. Csak jól esne, ha most is többet törődne velem.
2008. dec. 7. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Na mi is hasonlóan indultunk, de minél idősebb terhes vagyok, annál inkább odafigyel rám, ránk. Egyébként én is piszkáltam időnként, de mindig azt mondta, hogy ő nem tudja felfogni, mert nem látja, ne legyek türelmetlen. Most meg ahogy "jajgatok" egyet, mert hirtelen vagy öt felé megy a baba a pocakban, rögtön ott van és a keze már a hasamon is van, és beszélget a babával.

Szóval, fel a fejjel, majd változik :)

34 hetes

2008. dec. 7. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenki másképp fogja fel! Mikor én közöltem a pozitív tesztet a férjemmel olyan közömbösen fogadta hogy sírva fakadtam majdnem. Hozzáteszem azért is hogy ne éljem bele magam mert nagy volt az esély hogy csak egy ciszta mert előtte egy évvel közölték hogy PCOS vagyok. Mondtam hogy jöjjön el velem a dokihoz hogy biztosak legyünk benne. Életem leghosszabb 3 óráját kellett kivárnunk a váróban. Ő néha kiment levegőzni és mint kiderült riadóztatta az anyukáját hogy valószínű apa lesz. Azóta változó a helyzet. Van mikor simogatja a pocakom és bíztatja a babónkat hogy nőjön nagyra, de csak annyira hogy kiférjen és rugdosson sokat hogy erős legyen. De van mikor napokig nem nyúl a pocakomhoz. Azért én biztos vagyok benne ha kint lesz a kis kukisunk ugyanúgy kiveszi majd a részét. Hozzáteszem ha eddig gyereket adtam a kezébe lemerevedett és nem mozdult míg nem vettük el tőle a babát mert attól fél hogy elejti vagy eldobja véletlenül emelés közben. Ne izgulj zerintem nem lesz gond.

33 heteske

2008. dec. 8. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a párom mintha megmerevedett volna mikor bejelentettem neki,hogy terhes vagyok,annak ellenére,hogy

tudatos volt a "babakészítés":)Kb másfél-2 óráig csak feküdt az ágyban és a plafont bámulta.Aztán vigyorogva jött ki hozzám a konyhába és megölelgetett!Másnap kezdődött nála az "Úristen így,jézusom úgy",belegondolt

a felelősségbe és megrémült.Ez így ment addig,amíg az UH-on végre emberi formácskát nem látott.Utána minden a megszokott rendje szerint folytatódott,nem volt velem "papucs",de azért egészségesen odafigyelt rám.Hozzá kell tennem,hogy amúgy én elég pörgős,agilis

ember vagyok,nem is éreztettem vele soha,hogy én kismama vagyok,nem hagytam el magam,hisz ez csak másállapot nem

betegség.Most pedig második babónkat várjuk,29.hétben vagyok.Őt is tudatosan várjuk.Őszintén szólva a 2.bejelentés már nem volt annyira érzelgős,mert már tudjuk mire vállalkozunk.Természetesen boldogok vagyunk,hogy úton van.Most ő inkább abban segít,hogy a nagyobbal(2,5 éves)foglalkozik többet,hogy engem kíméljen,a pocakomat esténként simogatja kicsit.

A férfiaknak sokkal nehezebb megérteni,felfogni,hogy egy

pici lény fejlődik a pocakunkban,ők inkább akkor érzik ezt igazán mikor már szószerint kézzelfogható az eredmény.Ők csak akkor válnak apává(általában,persze van kivétel)Szóval ne aggódj,ha nem is mondja v.mutatja a fejében ott van mindig,hogy apa lesz,de csak LESZ!

A férfiak kevésbé érzelgősek,mint mi nők,terhesség alatt meg mi még inkább azok vagyunk,ezért is látunk sokszor bolha helyett elefántot:)

Biztosan kíváló apa lesz a férjed!

Boldog babavárást kívánok!

2008. dec. 8. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!