Barna folyás, ez még a hematóma lehet?
Figyelt kérdés
Volt egy hematómam ami barnázással ürült múlt héten szerdán (nem a saját orvosom) nem látta a hematómát, de amilyen gyors vizsgálat volt csoda, hogy valamit látott. Már egy hete nem barnáztam gondoltam csinálok valami egyszerű ebédet meg picit elkezdtem mozogni, erre tegnap ismét barna, el mentem orvoshoz nemtudták megmondani honnét jön említették a hematómát, de ha nem látták akkor hogyan? Ma már látszódik a betéten is,a baba jól van, de konkrétan én azóta idegeskedem, hogy most mi van 😔2021. máj. 31. 07:13
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt egy kicsi hematómám, 2 hétig kellett feküdnöm. Úgyhogy jó lenne ha inkább feküdnél-pihennél. A következő ultrahangon majd megmondja az orvos hogy most már tevékenykedhetsz-e. Amíg ő nem mondja, addig ne magánakciózz. A terhesség alatti barnázás-vérzés mindig veszélyes, szóval persze hogy idegeskedsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!