Nagyon meg ijedtem ma, kicsit undorító, de szerintetek mitől lehet? Többi lenn
Voltam "nagy WC-n" és az ürülékemben, bélférgek voltak(kis fehér mozgó v.mik).
Megijedtem, ez normális 18hetes terhesen?????????
Bocsánat hogy ilyet kérdezek de félek hogy ettől valami baj is lehet esetleg
Menj el orvoshoz.
Tablettát fog írni, valszleg az egész családnak.
Nektek is köszönöm a válaszokat, egyszer régebben már volt, de akkor pár nap alatt elmúlt, rengetek foghagymát ettem, és dokinál nem voltam.
De most nem csak magamra kell gondolnom hanem a babára is:)
Sajnos, ez nem normális. Van cica, kutya, állatok? Esetleg nagyobb gyerkőctől elkaphattad? A család minden tagját kérdezd meg, különben visszafertőzhetitek egymást.
Mindenképpen menj orvoshoz, ő tudja, milyen bogyót szedhetsz terhesen. Addig a fokhagyma evését javaslom, természetes gyógymód rá, és biztos nem árt a babának. Sokkal gyakrabban tisztítsd a wc-t, fürdőt, gyakrabban mosakodj, ha teheted, minden nagy dolog után. A kézmosás mindig legyen nagyon alapos, körömkefével, vehetsz fertőtlenítő szappant is. Kényelmes, szellős, pamut alsóneműt viselj. Érdemes az ágyneműt is gyakrabban lecserélni, amíg el nem múlik.
Elvileg a babában nem teszt kárt, de azért jobb minél előbb megszabadulni tőle!
Van 3kutya, de kinn vannak nem igazán vannak a közelemben...
Sőt mióta terhes vagyok egyáltalán nem is megyek feléjük.
Csütörtökön rendel a doki itt(falun élek).
Addig pedig sok foghagymát eszek.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!