Miért kell a Bolgárkerék u-ba mennem vérvételre? Soha nem voltam még ott, most +ijedtem.
Ma voltam dokinál,és a 12.heti uh után (30-án) fel kell hívnom a Sejtbank Kft-t,h adjanak időpontot a kombinált vérvételre.Miért oda kell mennem?A kisfiammal nem volt ilyen (lehet akkor a doki nem volt eléggé figyelmes?)!
És a kombinált vérvétel előtt lehet enni,inni?Gondolom oda is reggel kell menni,legalábbis akkora adnak majd időpontot?!
Úgy izgulok,remélem nincs baj,h oda kell mennem.
Nektek is volt ilyen?
Köszi a válaszokat.
12 h km
Szerintem a kombinált nem kötelező, csak jót akart a doki, mert jobb, ha megcsinálod. Az előző babánál lehet azért nem volt, mert még nem volt rá lehetőség.
Előtte inni-enni úgy hallottam, hogy szabad, de nekem azt mondták, hogy éhgyomorra menjek, ha reggel mész, akkor ki lehet bírni, ha később kapsz időpontot, kérdezz rá a telefonban.
Köszönöm szépen. Igen,majd megkérdezem a telefonba,de úgy izgulok,remélem nem lesz baj,és mielőbb kapok időpontot!
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!