Zoé név szép egy kislánynak?Milyen második nevet ajánlanátok mellé,ha a vezetéknév Lukácsi?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 19:41
22/49 anonim válasza:
A Lara-Zoé passzol, az Eszterhez választanék hasonló stílusút, két szótagút.
23/49 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a Zoé, de a ti gyereketek lesz.
25/49 anonim válasza:
Nekem is a Leila ugrott be második névnek.
A Zoé szerintem szép név, sokkal egyedibb mint egy Hanna Léna Szofi trió bármelyike amikből tényleg ömlesztve lesznek az ovik-sulik.
26/49 anonim válasza:
Komoly nőies név a Hanna Zoé? Szerintem épphogy óvodás...
Minden kislány vagy Hanna, vagy Zoé, esetleg Lara, Léna, ilyesmi...
A Zoé simán egyrészt tucat, másrészt nekem nem tetszenek az ilyen rövid nevek, a hosszabbakat szeretem, s lehet nekik becézett változatuk.
27/49 anonim válasza:
Lenke? Az hasonló stílusú mint az Eszter.
Lukácsi Zoé Lenke
28/49 anonim válasza:
Szerintem illene a vezetéknévhez a Zoé, meg ha gyakori is mostanában. :)
De feltétlenül ragaszkodtok a 2 keresztnévhez? Nekem is adtak a szüleim, és kifejezetten nyűg leírogatni mindig.. :D
29/49 anonim válasza:
Zoé név jó, Lukácsival teljesen. Viszont rengeteg van belőle, nagyon felkapott név.
30/49 anonim válasza:
17es én azért nem egy Zoé doktornőhöz mennék ha van más is akit választhatok:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!